Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuko je nekom debelu kovertu gurnuo u dzep...
Ja vama jutros pisa za ovo , pročitajte u Oslobođenju jer avaz neće pisati a vi meni nevjerujete.. neka,neka.... doće maca na vratanca :)
kuko na aparatima ali bukvalno, bego takodje na "aparatima"
nema kuko je popuslic u TK
Ne treba ni sa SDA ni sa PDA jer su vladali zadnje 4 godine i zaposlili seljake po Tuzli a Tuzlaci bjeze u Njemacku...Znaci, pravili su haos od kantona i zato ih treba izbaciti iz vlasti!!!
Licemjerstvo tzv građanskog bloka nema mjeru...nedavno su u parlamentu federacije formirali većinu i sa zastupnicima PDA a u TK im ko fol smetaju
Ne kontam da postoje ovce koji daju svoje glasove za sbb i pda.Nemr'e to u glavi da se slozi da neko ode na glasacko mjesto i zaokruzi ova dva kleptomana!
Sta kaze ADEZE i Dragan na ovo???
Kriminalna SBB i PDA
PDA, NB, NIP, ASDA - sve otpad SDA !! Kukić, Šepić, Konaković, Hozanović - ne zna se ko je veći kriminalac i uhljeb .
@Labudovec SDP nisu ni svjesni greške koju prave. Ovi će ih kriminalci spustiti na svoj nivo malih stranaka, i tu im je kraj.
Bilo bi pošteno reći da je ovaj Bijedić možda i najveći krivac za ovu budalaštinu