Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fahrudin je najveci šmokljo koji se nalazio u politici. kao što je u ratu bio potrčko seferu i drugima, sada je potrčko bakiru. mece mu ga bake kako hoce :) stidi se fahrudine :)
tornjak lazeli laze nije govno nego se pas posro
https://www.flyingmag.com/aircraft/helicopters/bell-412epi-launched-new-engine-and-panel/ cijena novog helikoptera iz 2013 godine bez opreme, termo, kamera, senzora, navigacija i ostalog za potrebe policije. Mamu Vam tornjacku i zelenu natakarim. RS ima 10ak helikoptera a bunite se protiv jednog kvalitetnog za potrebe Kantona, i nije 40 vec 27 sa pilotima i obukom pilota, rezervnih dijelova itd.
Vidi SBB glava, a SDA usta.
Prvo kaže nismo pa onda jesmo
Nqbavka 'elikoptera je nedjelo Dine Konakovica koji zeli da preko te transakcije ukrade oko 18.7 miliona KM za predizbornu kampanju za opcinske izbore. Takav helikopter kosta 8,3 miliona KM, dok Konakovic zeli da ga plati cak nevjerovatnbih 27 miliona KM, plus ostalo ukupno 49,4 miliona KM sto realno za taj novac moze kupiti manji Avion. Druga stvar, za pilota tog Helikoptera planiraju da uposle brata od Admira Katice koji ima zavrsen kurs pilotiranja.
Katicin brat pilot otuda helikopter. Stranci i ovo podržavaju jer im guraju kredite za sve ove gluposti koje će naša djeca plaćati!!!!!
Katicin brat pilot otuda helikopter. Stranci i ovo podržavaju jer im guraju kredite za sve ove gluposti koje će naša djeca plaćati!!!!!
To ti je ono ,,meni pa tebi pa meni opet meni pa tebi,,...
jedina svijetla tacka SBB je ANEL KLJAKO iz MOSTARA