Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravno Fahro... S druge strane znamo svi da je SDA od početka u koaliciji sa tim krvolocima Mladicevim iz SDS. FUJ SRAM VAS BILO!
Botu
Potpisujem , doci ce kraj podrumašu i njegovim klimoglavcima iz SDA.
SDS nas je ubijao 4 godine u ratu. Bakirov SDA nakon rata nas već 22 godine ubija na svaki mogući način. Na kraju krajeva SDA je oduvijek u koaliciji sa SDS, a u Krajini sa strankom Fikreta Abdica. I sad da neko kaže da je SDA patriotska stranka, jeste malo morgen!
Nije to problem. Problem je sto Scepo na najgori moguci nacin vrijedja inteligenciju naroda pokusavajuci se predstaviti covjekom iz naroda, velikim BOsnjakom i velikim borcem protiv SDA. Nijedna druga stranka nije toliko nekoga napadala, kao sto je on SDA, da bi onda sa njima otisao u vlast. Izigrava se sa narodom.
Sa Fahrom do bolje budućnosti!
DOKLE VI I VAŠ BAKIR.... BAKIR JE UVIJEK BIO ZA SRBE I SRBIJU. KĆERKA MU SE UDALA ZA SRBINA U BEOGRADU..... TOLIKO O BOŠNJAKU....
Fahro je najbolji!
Fahro je najbolji!
Svaka čast SBB
Svaka ti je na mjestu Radončiću, samo jos posalji Bakira i SDA u politicku proslost. BiH na celu sa tobom ce za 10 godina biti nova Njemacka.
Dok smo mi ginuli u ratu. Bakirova mati Halida u Turskoj je prikupljala vreće zlata za svog sina Bakira trezorasa, podrumasa...
Svaka cast Fahro.
Jedini covjek koji je sposoban da vodi ovaj narog ka boljoj budučnosti, svaka cast Radončiću.
Svaka čast SBB!
JEDAN JE FAHROOOOO
NADAM SE PROSLAVI VECESRAS U SARAJEVU, ZENICI, TUZLI...izadjimo sa zastavama pokazimo dusmanma kako se slavi!!!!!!!!
I Za Scepu Radoncica bi svaka kazna bila preblaga koliko je zla nanio Bosnjacima. I da nema SBB stranke, koliko je samo ljudi ocrnio i varalica podrzao preko novina Avaza. Sada novine niko ne uzima za ozbiljno, ali stete koje su nastale nam nece niko namiriti.
I on je nagradio Aleksandra Vucica, koji je lijepo plakate bulevar Ratka Mladica i sl. po Beogradu, nagradu Licnost godine. Znaci, i kada bi Mladic sutra rekao da se kaje, na Tornju bi mogao biti upriliccen svecani docek. Zlocinci poput Vucica, koji pricaju da su se pokajali a promovisu u profesore i akademike najvece ratne zlocince, ne zasluzuju da budu nagradjivani. Da nam je manje Radoncica danas i u proslosti vjerovatno bi bilo i manje klanja.