Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vi iz SBB nemate perspektivu u toj stranci. Ona se na sljedećim lokalnim izborima može komotno ugasiti. Jer u kantonu Sarajevo mislim da su pali zauvijek. SDA će imati najgori rezultat u povijesti te stranke. Uvjeren sam u to.
Pola miliona ovaj zaradio za 8 godina. Pa gdje vam je obraz stoko?
@gooUser1567343340, Šćepo i Bakir su i 2018 falsikovali izbore, kao i grizli u Banjaluci. Sigurno će pasti ako se uvede normalna kontrola pri izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Na kraju ce u SBB ostati Fahro, Jusko, supružnici Arapović, alias Zvonko Marić i Rile...
@inspekt nemoj bolan rile hahaha
Zaboravio si memuuu
Los i pokvaren.Mogao je korektno dati ostavku,napustiti stranku uz potpisane sankcije,zahvaliti se sto zaradio ogroman novac koz stranacku funkciju.To rade posteni i pametni,a ne toliko biti ne moralanGade mi se takvi.Trebao bi ljubiti cipele i stepenice gos.Radoncicu.Sram ga bilo.
I treba sve vratiti sto je ugrabio od stranke, pocevsi od mandata. Pokazao je svoje pravo lice, na njegovu zalost obraz ne moze vratiti.
Zaraditi silne novce, pa red je nesto i vratiti
Vrati Arnaut 100 milja gade jedan
Hoće li reagovati notarska komora i sankcionisati ovog Samira Muslića?
Vi njemu slozijte kontra tuzbu, za krsenje osnovnih principa na kojima se zasnivao rad partije i ugrozavanje licnih prava i sloboda. Mozete i da mu slozite krivicne za raznorazne stvari, bar je to s njim lako, ima kantu masla nad glavom.
Clan 8....koji se po sakonu.....pa ima li vam ko da procita i ispravi pravopisne greske prije neko isprintate ugovor?
SBB jaci od Strabag-a, samo pravnici, tuzbe i nema zime i da vlasti ne bude. Vidi se da im je presjenik reketar, pardon bizmismen. Pa nije lako tornjeve zidati, ih Boga ti.
Dakle stranka prodaje pozicije. Ako ovo nije korupcija hebite me. SBB treba da se samostalno ugasi jer na iducim izborima samo oni sto su potpisali ove ugovore i familija ce glasati za njih. Doduse vjerujem da nije nista bolje ni u SDAa a mozda ni u SDP i DFu.
Pa je li ušao u sektu ili u političku stranku? Ovakvi ugovori moraju u biti biti neustavni, problematični iz perspektive osnovnih ljudskih prava i demokratskih načela.
U kojoj stranci on nije bio?
Jel' to onaj Arnaut što je bio u SDP-u, pa potpisao lojalnost Radončiću, da bi sad odlaskom u "nezavisne" glumio poštenjačinu?
Photoshop afera. Ovako skenirani document ne izgleda.
Kad ga Scepo skenira ima da izgleda bas tako
Ovi već znaju da im je stranka propala, pa gledaju da se šta okoriste od tužbi. Na sljedećim izborima ni članovi SBB-a neće glasati za svoju stranku. Kad se ovako odnose prema svojim najuglednijim članovima, vjerovatno ovu sitnu buraniju tuku za najmanju sitnicu.
Ma hajde!!?