Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šćepo, tu demagogiju možeš prosipati u Avazu! Doći će dan kada će se tvom kriminalu stati u kraj! Ničija nije do zore gorila!
Upravo tako. Jos malo ce samo Avaz objavljivati ove SBB nebuloze. To je stranka koja se fakat sada pogubila, a nakon oktobra, cisto sumnjam da ce je i biti, jer Fahro ide u Zenicu :)
RAdoncicu Zlatko je lopov koji te smjenio sa Dodikom! A ovi ovdje placenici vidis da su napisali 80 komentara u roku od 12 minuta. to je jos nevidjeno! prelai su se tebe s razlogom!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Radoncicu sve sto si imao pokazati i dokazati to si uradio u predhodnom periodu,od paljenja institucija,preko konvencije gdje si placao ljudima da dolaze.Sad pokupi stvari i lagano tamo odakle si i dosao pa djeli Srbiju ostavi nas na miru.
Ispravno potpuno kazes,mislim da je njemu najbolje da se vrati tamo u svoje selo,sta hoce,dosao je ovdje dobio drzavljansvo,postao politicar,ministar i jos nam izrabljuje gradjane kao jeftinu radnu snagu u svojim tornjevima.
80 komnetara u roku od 12 minuta. Fahro oni su se prepali! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
a ti si onda Dodikova konkubina smradu jedan crnogorcino spijunska,svi znamo kakav je soj crnogorski kvvazi bosnjo,sve jedan shutite na genocidasku politiku dodika i sta naruci od vas protiv bosnjaka i muslimana vi samo ko pudlice mahate ponizno glavom a sve zarad privatnog biznisa-kriminala
radoncicu, goni se tamo odakle si dosao, ovdje si totalno nepotreban
Lagumdija jeste los,ali ti si najlosiji ti bi him i svoju huzicu dao,znamo mi iti ko si,oba ste slicni ali opet kazem ti si gori...
Da imalo obraza ima mislim da bi se povukao sa politicke scene,posvetio se novinarstvu,naucio neke osnove i poceo izdavati normalne neutralne novine.
Sta covjek rece i osta ziv,valjda kako i u avazu pise svasta,misli da moze i govoriti.
Ebala vas politika i politicari,sve su to ista g-ovna,samo drugo pakovanje.
S kesom dosao s kesom ces se ti i vratiti, neka neka samo polako. Imas novine u kojima sebe pokusavas uzdizati a ostale oblatiti
Sutra u AVAZU Radoncic je Bog! NASLOVNA!
Kako se meni čini, Radončić o politici zna samo kad je prozivati ili davati njegova smiješna mišljenja a kad je riječ o tome da on lično nešto uradi, veze o životu nema. Sjedi u fotelji za sigurnost a raspravlja o turizmu, budžetu bla bla. Halo, likovni tehničaru, popusti nas malo.
konacno mudar komentar,njegova se politika zasniva na prozivanju drugih koji budimo realni nisu mnogo bolji ali on je najgori soj kriminalca reketasa,isto ko arkan kad je pokupovao po srbiji fudbal klubove pumpe i htio sa pelevicem u nekakvu patriotsku stranku da legalizuje kriminal preko toga,on nema konkretan program samo demagogiju
Kazu, kad na nekog uperiš prstom, u isto vrijeme tri prsta su uperena u tebe, zato se pazite u koga upirete prstom, ovo je očiti primjer sa tornjakom.
Za ove jade neuke sto brane ovog četnika,sjetite se da je 2 mitinga u foci cetnicka odrzano za njegova mandata ni a da kaze ,zatim da ga licno i javno cetnicina Vucic nazvao prijateljem,i trece ,kad vec o ekonomiji serete,KAKO JE MOGUCE DA OD JEBENE NOVINE OD MARKU NAPRAVI OVE NEBODERCINE upitajte se?mi obicni smrtnici ni za jednog prozora s nebodera nemamo a on POSTENO zgradetine dize.Čovjek je kralj kriminala u BiH i to je i kozama na livadi jasno....
Gori su mki od njega ovi "zaštitnici nacionalnih intersa" i "države za čovjeka" koji po krinkom tog djelovanja sve svoje rođake i ulizice bez ikakvih kriterija pozapošljavaše na budžet odnosno na grbaču ovog naroda i zemlje.
Ja samo kazem kod koga se u ovom trenutku licno bogatstvo najvece nalazi(cca 200 miliona maraka prodaja firme "bivsoj zeni" frizerki,da nije zalosno bilo bi da crknes od smijeha) ,sta vise reci,i takav se u BiH hvata price o postenju,o ekonomiji,dno dna smo nema sta
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDP------------> balijsko-cetnicka koalicija
Strah elita je veliki. Pogledajte samo broj komentara na temi o Radončiću. Meni je nebitno ko će promijeniti ove što su zajahali narod i narodne pare. Bitno je samo da se institucije i javna preduzeća očiste od ovih jahača jer gori od njih ne mogu biti.
Ti nam reci Radoncicu,reci nam ti lopove svjetskih razmjera,reci nam ti koji si izvor lopovluka,kriminala,gdje si ti tu su problemi.Covjek koji je platio huligane da pale institucije ove zemlje,covjek koji je uradio vise zla ovoj zemlji i gradjanima nego dobra.Strasno!.
Nikad vise ni za Radoncica ni za SBB !
hehe cuj nikad vise. Covjek nikad nije ni bio!