Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitao sam tekst, i kaže da mu se ne sviđa sistem, i kako vidim u Turskoj ne smije protestirati protiv sistema, pa zato ide po zapadnim drzavama gdje smije da protestuje protiv ovog sistema
nisi ti decko skontao nista. covjek ne govori o sistemu u turskoj nego o bilo kakvim sistemima bilo gdje u svijetu...ali kome i ja pojanjavam, prosjecnom bosancu, pogle koliko lajkova je dobila tvoja povrsna tvrdnja :facepalm:
@OsmanSedmanagic Taman tako.Svako ide tamo gdje mu je bolje.Na zalost,ojacali paraziti i virusi u vlastitom tijelu....
Covjek krije identitet, a onda se javi i kaze ime i prezime...
Pa to je to, hodže i popovi te plaše svevišnjim ko da su ga lično upoznali i ko da ih je ovlastio da narod plaše i pljačkaju u njegovo ime. A i ostali koji to mogu samo narod gule. Hajde reci šta protiv tog iskorištavanja samo će ti se na leđa navalit. Ali, možda marva nekad i dođe do pameti.
I ostavio sam pare kod Demirdzica dolje u Mis Irbinoj...a telefon ee to vam ne mogu reci zelim da ostanem anoniman
Dobra poruka, dobro razmišljanje. Naročito za nas u BiH, kod nas je upravo izraženo sve što je rekao. Sad će izbori, sad će nas plašiti jedne drugima, sad ćemo opet glasati za "naše" da nas zaštite. Svaka čast ovom momku.
Haj ti to kod erdogana .
Pa zar se primjećujem,pa maskirao sam se zaboga!
Juce ste o njemu preuzeli info od srbijanskih medija, danas pisete sami, svaka cast! Cuj, srbijanski mediji mjerodavniji o nekom liku u Sarajevu!
imamo mi misterioznih muskaraca koliko hoces sto kradu novcanike
To je za mene uspeh! smatra Kurnazoğlu.
A broj telefona i dje si zakopo pare?
Čovjek je sad došao sa maskom jer ne želi da ga opet, kao prošli put kad je bio u Sa, i kad je digao glas protiv sistema, napada neki ljuti SDA-ovac riječima: "Hu iz ju?"
Policija je morala privest ovog lika! Pa nedopustivo je da covjek maskiran stoji na sred carsije. U svim normalnim zemljama je krivicno djelo kad lice prekrijes maskom. Mogao je i Seselj bit na mjestu tog lika
@ScepanMahleni to znaci da bi policija trebali privesti sve zene pod nikabom ili ?
@ScepanMahleni, hahaha da, u pravu si
Covjek mnogo pametan, ovce ne razumiju poruku!!
upravo, prosjecni glupi bosanac ne vidi dalje o banalnog, povrsnog, jel realno da smo ovoliko glupi...
idi i prosipaj po "Stanbulu" svoje marifetluke
Znači,nije kod njega pečat
Glumi majmuna