Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
solak i osmica na aparatima...
Izbili bi gradjanski nemiri, svjesni su toga
To bi izazvalo stampedo prema prodavnicama i nesnosne guzve radi stvaranja 15-dnevnih zaliha, a sto je posljednja stvar koja nam sada treba!!! U pamet, ljudi !!! Mjere-da, distanca-da, ali PAMETNO!!
Izbili bi nemiri za par dana, niko to nezaustavi.
@samokažemja mamu im...poceli se izivljavat na nama.
Kako ovi debili kazu tako ce biti. Sreca pa ne slusam debile !
nema tu karantin ko ima koronu kuglu uncelo ko nema 15 dana u kucu ga zatvorit ✊🌹🌻🌏🎃
Smijemo li disati? Može nam virus gripe uletit'...
h8er- ne može biti rezultat corone, nije postojala kad je Solak nast'o. Može biti samo rezultat kolere, kuge, gube... Corone nikako.
h8er- ne može biti rezultat mutiranje godine, nije je bilo kad je on nast'o. Može biti kolera, kuga, guba..... Corona nikako.
Ako ova govna kažu da neće biti uveden, onda se pripremite na najgore. Biće, biće, lažu dok zinu.
Ahti tokmaka, pa kako ce sve stati kad smo mi stali sa svim prije 20 godina, jos nam uvedi totalnu zabranu kretanja i jos guice da vam damo, pa ima li iko ovdje pametan. Debili glupi manite se nekakvih sjednica idite trazite kakve donacije pVm, Arapi daju donacije srbima, hrvatima nama nista jer znaju da ce te vi pokrast hebo vas ćaća poremeceni😷
još malo će nas pozvat i na kolektivno samoubistvo, u svrhu sprečavanja širenja virusa
Čampara mame ti se lopovske!!!
Kakva karantena, skacite vise, necemo zivit pod staklenim zvonom. Ako je uvedete, boli me briga na zabrane, idem pjeske za svedsku. Hapsite me sobodno.
Pametno, zašto kopirati nekog!
Ne serite, niko nikad nije umro od gladi za 15 dana
Ne kolje se tele radi kile mesa 😎🤣
Dabogda ovaj sto je uopce predlozio ovo vise nikad od kuce ne mrdno a i djeca mu
Zasto se iznosilo u medije da se razmatra ta odluka? Svako normalan zna da od tog nema nista, samo zelite pretjeranu paniku i strah da proizvedete kod naroda. Nesposobni kvazi strucnjaci skupa sa sakupljacima klikova, shareova, lajkova i komentara unistavate narod. Popustite malo!