Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem da su Bosnjacke politicke partije dozvolile da se svi kampovi otvore na teritoriji gdje Bosnjaci zive. Ni jedan kamp ne postoji u RS-u. NOROD ZNO!!!
I onda kad dodju u neku drzavu hoce da naprave isto kao u drzavi iz koje su pobjegli
🤔
Da li je strah drzavljane SAD, Evrope, Australije itd sto ste decenijama u njihovim drzavama i Boga molite da odete odavde?! O cemu vi pisete, sram neka vas bude! Kao da su oni sretni sto su ovdje gladni, promrzli i sta sve ne!
Ako neka mlada blažujka napusta svoj dom od straha od migranata ja bi je udomio kod sebe
Sta treba da pogodi jos ovu nesretnu Bosnu , nije bilo dosta 4 god .divljanja fasistickih hordi , domacih izdajnika, i terora paravojnih formacija i njihovih i nasih. Onda, posljeratnog terora svojom voljom izabranih politicara , kojem se ne vidi kraj, terora onih koji ne priznaju drzavu u kojoj zive,terora MZ, sad ebeni migranti .itd ...pa dokle vise trpljenja, ?????!!!!!
Vratite is, lijepo, u zemlje iz kojih dolaze: Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonij itd. Hrvatska ih vrati nazad u Bosnu, zasto ih i ne vratimo u Srbiju, na primjer?
@BalkanExpress Zato što glavonja drži rs i granicu sa srbijom, i samo ih propušta do federacije a ne nazad
Zasto ih ne smjestiti na Poljine? Ionako svaki dan vozare do grada.
Osmišljeno u krščanskom klubu europa..depo u bosni. Nista nije slučajno. Raste broj muslimana u europi..panika. Ovo je tek početak.
Moze samo bena napustiti svoj dom. Ja ga ne bi napustao, a koji god dodje u dvoriste dobio bi paliju po glavi pa neka se pravda kome hoce. Za ovu bagru je samo palija lijek.
Jao kako orkestiran tekst hahaaa uzas! Klixovci smradovi jedni od novinara
Vrlo brzo ce se Bosnjaci prilagoditi kulturi i obicajima dragih im gostiju. Mirno spavajte Bosnjaci SDA misli na vas.
premjestiti migrantski kamp na Poljine, mozda kasarna Faletici
Mekta pa vodi ih u RS
Svaki kamp van USK je neprirodan i nelogican, nisu migranti dosli da ostanu negdje u kampu u srednjoj Bosni, vec hoce da idu dalje. Zato kampovi moraju biti na USK.
samo neka dolaze u što većem broju, najbolje milioni muslimana , pa da se riješimo komšija i susjeda na miran i civliziran način. Da se jaje skuha treba vrijeme pa prema tome treba dočekati braću kako dolikuje i dati im sve što traže jer vakat dolazi. Ako Bog da.
Blažujske hanume već skaču od sreće
Kako uopšte dođu u BiH? Iz neke od zemalja EU (recimo Grčke), pa opet hoće u zemlje EU (recimo Italija, Austrija, Njemačka) kroz Hrvatsku. Čak nismo ni na putu za ove destinacije. Veliki cinizam EU!!! Svi građani BiH moraju imati dokumente da bi ušli u ove zemlje, a mi bi trebali pustiti Pakije i Marokance da hodaju okolo kako im padne na pamet?