Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne možete se sada izvaditi iz govana u koja vas je uvukao Dodik. 🚜🚜🚜➡➡➡🇷🇸🇷🇸🇷🇸
PMX, kazem ja tebi jaraniko, zakon je zakon
Ja bi volio da nastave, tako nam je najlakse ukinuti entitte i kantone, formirati 4 regije, vratit RBIH i onda se zagrlit i zapjevat, normalno i popit sa Bosanskim pravoslavcima, oni su od nase loze
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa i hoćemo sankcije. Tako će za propast i bankrot biti krive sankcije a ne Dodik. Uzeli smo lovu, samo još da operemo košulje i eto vam entitet - radite šta želite!
Dodik sam najbolje radi na ukidanju RS-a
Ludi Milojko kaže ds su se nadležnosti prenijele pod pritiskom. Pa i dejton su Bošnjaci potpisali pod pritiskom. Onda vraćamo se na ustav 1990
hvala dodo lično rušiš r.s
Учему је разлика између Р БиХ 1990 и Републике Српске 2021.
Dzabe klix pise nebuloze. Kao sto su OHR i Ustavni sud na silu donosili odluke, tako isto moze i RS donijeti odluke.
Pogledajte poslije rata ko je najviše govorio protiv Dejtonskog mirovnog sporazuma - Srbi. A sad bi kao da se vrate na Dejtonski sporazum ovi genocidaši su najveći lažovi i kako mu vjerovati.
Ako ste mislili genocidaši da ćete potpisati Dejtonski mirovni sporazum da bi se spasili totalnog vojnog poraza a onda opet se zahandravati se, varate se grdno ovdje može da se nastavi mirni život svih građana BiH ili se vraćaš na stanje prije Dejtona - a to je ratno stanje.
2017. je pluskvamperfekat, situacija se dramaticno promenila kao i okolnosti. Nema vise Tita..
Nadležnosti se ne mogu prenositi bez koncenzusa tri naroda i ''ostalih'' ili visoki predstavnik da nametne.
Sta znaju ovi strucnjaci! Dodik je rekao da moze :-) a on sve zna.
Radovan je imo sankcije sljedbenici.ratnog zlocinca isto....
Narodi koji se loze na nacionalizam u 21. vijeku, a ne mogu si priustiti nedjeljno dobru veceru u restoranu ili 30 dana putovanja godisnje, su u najmanju ruku - jako neiteligentni i ograniceni. Vrhovni poglavari vas vrte ko malu zvecku sa istom retorikom 30 godina a uzivaju u milionima, putovanjima i vilama koje mozete samo sanjati. Oni su svojoj djeci omogucili zivot filmskih zvijezda a narodu nacionalizam, preko svojih trolova i placenika. Kad ces progledati narode napaceni?
Cijena goriva ošla ope
Eeeee.... glupi narode čime se vi bavite. Oni su vas pokrali a vi hoćete da ratujete. Eto koliko ste plitki.
Dodik je broj jedan u Bošnjaka.. više je uradio na ukidanju RS-a nego svi bošnjački političari !! Samo naprijed Dodo. Živjela RBIH !!!
I dok su svi fokusirani na Dodika cijena dizela skočila na 2,41KM i benzina na 2,46KM, a ulje na 3.35KM... Zavadi pa Vladaj
Ne lupetaj