Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skup sport
Nisam planinar niti skujam, ali dobio sam kvalitetne savjete. Treba znati neke stvari iako ih ne praktikujete. Ali nikad ne reci nikad. Gospodine Gaficu hvala
Gafa je kralj
ja mislim da se nije uspeo na Mount Everest, pokusao da... prica zavrsila na 7xxx m...
Stručnjak nema dalje,treba poslušati njegove savjete!
Imam ja još one ellanove skije 2 metra iz vremena dok je još Sven Hanawald harao ski skokovima i Janica Kostelić ...Uglavnom spustio se sa tim skijama sa Igmana jer sam umislio da u meni čuči Matti Hautemaki i završio skoro dole u Hrasnici na zaselju iznad prve ceste i sami Bog me pogledao tada ,bukvalno prošao kroz šljivike i livade(iza 7 gora) to je nešto neobjašnjivo i od tada nisam više nikad stao na skije.
eee šta bi mi bez tebe, ko da je Alberto Tomba u p.m.
Bjelasnica je ekstremno opasna planina ako na nju neiskusan ide i potcjeni je.
Odlični savjeti ali podatak o osvajanju vrha Mont Everesta od strane Gafića i Šišića nije istinit. Na vrh su se popeli Zaplotnik i Štremfelj prvi, Božić, Belak i Ang Phu koji je poginuo u povratku. Inače Gafa i Hamo nisu bili ni predviđeni za osvajanje vrha i nisu presli visinu od 7000 metara. Bila je to prava ekspedicija i prvi uspon zapadnim grebenom direktnom linijom a ne kao sad izlet najlakšom rutom.
Ja se uglavnom umjereno alkoholiziram prije svake duže i riskantnije vožnje ili opasnog uspona. Unuče i pol bilo kakve žešće izoštrava koncentraciju, koordinaciju i moć procjene.
Mani se # i sve ce biti super
Volim skijanje al ne volim gužve na skijalištima
Najsigurnije je u svakom slucaju NIKAD ne ici na Jahorinu.
Brate sta ga penjes,nargilica kafica ko svi normalni ljudi.....
Planinarimo mi svaki mjesec od plate do plate moj Gafa...