Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HIMNA NA BOSNU I HERCEGOVIN ROKA MANDOLJINA, JA SAM IZ pRISTINA, VOZIM LJIMUZINA, DIZE SE PRASINA.. vAJ,VAJ, VAJ PARE BABO DAJ, DA UGRADIM PLJINA MOJA LJIMUZINA.. ROKA MANDOLJINA ROKA SAKSOFON ROKA MJESALJICA STO MJESA BETON.. VAJ, VAJ, VAJ SIKIRU MI DAJ DAU*BIJEM ZENA I MATERA NJENA.. sarajevski aljbanac
Hrvatima i Srbima ni komunizam nije uspio promjeniti himne \"Lijepa nasa\" i \"Boze pravde\", a nama svaka budala mjenja himnu. To je zato sto nas izdajnici predstvljaju. Ima samo jedna himna BiH, a to je \"Jedna si jedina\", i jedna zastava BiH \"Ljiljani\". Himna i zastaav se nose u srcu. Uopste nije vazno svidja li to JOvicu i slicnima, mi trabamo pjevati \"Jedna si jedina\" kao nasu himnu. Slazem se. Ja cu licno bojkotovati svaku drugu. Nasa je jedna i jedina. a oni nek se prepiru i raspravljaju. Zanima me nesto ima i u jednoj drzavi na svijetu himna koja pokriva sve narode hmmmm IMA IMA TO SU ENGLEZI, AMERIKANCI, RUSI, FRANCUZI, NJEMCI, TALIJANI, al ne ne gdje cemo reci da nasa himna podrzava jedan jedini narod BOSANCE!!!!!!!!!!
MOJA HIMA JE JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA JEDNA SI JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA a vi se samo sprdajte i cuvajte svoje stolice.
RS- svi ste vi konji
Slavko Jovicic odlucuje o himni BiH !!! Koja blamaza !
Stefan: \"Kud god idem u srcu te nosim, na kraj svijeta ti si meni bliska. Tebi pjevam, tobom se ponosim, majko moja REPUBLIKO SRPSKA\" I ovdje bi trebalo promijeniti rijec-dvije, da se dodje do neutralnog teksta. Recimo: Kud god idem nema niko gori na vrh qrca, ti si meni mrska hebo li te onaj ko te stvori genocidna Republiko Srpska.
Slavuj je jedino dobar za nekog horror filma. Da ga covjek sretne u mraku umro bi od straha. Ne znam kako se neko moze ponosit takvom ruljom koja predstavlja jedan narod, sve go seljak do seljaka. Nema ni jedne gradske cehre kad su srpski predstavnici u pitanju. Nije im dzaba izreka Selo na celo, a zna se da su seljaci najambiciozniji ljudi na planeti, tj. bolesno ambiciozni, a onda da bi zalijecili vlastite komplekse kupuju Audije od para poreskih obveznika. I da bi se dokazali vlastitom selu. Seljaci su unistili BiH.
Šta će nepostojećoj državi himna ? Blokiraj Slavuju naš !
Za mene ostaje \"Boze pravde\". Bosnjaci neka slusaju sta god hoce na 23%.
Ja ne znam sta se ovaj pravoslavac Slavuj uopste buni? Tacnije, zar ionako ne mrze ovu drzavu? Prema tome, gotovo je sigurno ovu himnu nikad da nece otpjevat. Neka fino pjeva i dalje onu njihovu ukradenu od pravih srba, nek misle da su veci srbi od srbina...a nama nek prepuste nasu domovinu i nasu himnu, ha ja ;)
Hrvatima i Srbima ni komunizam nije uspio promjeniti himne \"Lijepa nasa\" i \"Boze pravde\", a nama svaka budala mjenja himnu. To je zato sto nas izdajnici predstvljaju. Ima samo jedna himna BiH, a to je \"Jedna si jedina\", i jedna zastava BiH \"Ljiljani\". Himna i zastaav se nose u srcu. Uopste nije vazno svidja li to JOvicu i slicnima, mi trabamo pjevati \"Jedna si jedina\" kao nasu himnu.
Vama ne treba droga, jer imate mitove i legende. J.eb.em ja i tebe i pradedove koji zivite u mitovima i legendama iz srednjeg vijeka. Get life! This is 2009. Btw, ovo je Bosna, a da su ovde zivjeli srpski pradedovi i kraljevi zvala bi se Srbija, je.be.m te glupa!
i zamene ostaje jedina a oni mogu da gube vrijeme sklapajuci pjesmice kome hoce
De si brate Bosnjacki i pravoslavac ili Srbine ,celo selo smrce belo. A u bosni celi narod ,te zaborave korene i kraljeve pre poturcenja.
Srbi bi se trebali vratiti pracoveku i pracovekovskoj nastambi tj. pecini, jer tamo pripadaju.