Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakasnili ste gospodo. Informer, RTRS, Kurir, Blic i Pink su već odradili posao. Jedino da pokušate na način kako je srušen Milošević.
Cuo sam da na toj RTRS televiziji svaki voditelj u emisiji mora minimalno 20 puta reci republika srpska ili dobija pedalu...
cuj opozicija kako to moze biti u bih kad su svi pozicionirani neko u vladi neko u drzavnoj firmi
Mladić se ukakio u Hagu 😆😆😆
Sve ove zahtjeve , Milojko-ronhill , a samozvano poznat i kao ba-ja , jedva čeka da ispuni....
Smješna nacionalistička ekipa, koja na sve načine pokušava ostati na vlasti, ali na njihovu žalost Dodik je institucija za guslarsko društvo i prikrivene ljubitelje lika i djela doktora Karadžića.Oni lažu sami sebe, te naivne pojedince u Bošnjačkom narodu nekom pričom o funkcionalnoj BiH, sve se svodi na lične interese.
Tražite i dopunu u Izbornom zakonu - član o vanrednim izborima. Tada će se oni na vlasti pržiti, peći ili kuhati na tihoj vatri, a koja se za čas može premetnuti u vatreni cunami. Dali to i vama odgovara, pitanje je za 100 hiljada!
sve to treba rasprodati i podijeliti pare sirotinji.
Vukota iz poletnih dana.:-)
Dodik ima srece kao niko sa ovim jolpazima. Dodik garantovano dobija i sledece izbore.
Pored ovakve opozicije nije ni čudo da Mile bude doživotni vođa. Opet će on vas žedne preko vode...
To necete uvesti sale.Pogotovu dok je Duduk na vlasti a bude dobivao ovakvu podrsku iz BG