Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nema veze, neka nama naseg cara Milorada, makar gladovali, jer se on istinski bori za "srpski narod", jer mi smo veci "srbi" od samih srba u Srbiji" - Bosanski pravoslavac.
Ko god bude vladao, neće izbjeći propast koja sam svima slijedi. Kvaran narod -> Kvarni političari -> Kvarni vladari - > Kvarna država -> Totalna i sigurna propast. Kad počnemo veličati moralne a kamenjati lopove, možda bude nekog napretka.
Tako to radi Mile TRAKTORISTA!!!
DaBogda za aspirina nemali GENOCIDASI !!!
Dabogda se ti ogradio od RS. Da nas ne gledaš, čuješ ili vidiš ikad više...da ti bol ne nanosimo i bijes izazivamo.
@Pixy Preko Drine da vas ne gledam , prirodna ograda ;-)
Rupa u budzetu se mora popuniti i ko ce je popuniti? Pa naravno gradjani solidarno. Politicari ta poskupljenja nazivaju: akcize, nivelisanje, uskladjivanje... i sta ti ja znam kako sve ne. Kad se narod malo pobuni plasiraju se suplja prica u smislu "Dodik izjavio ovo ili ono" Hrvati kako "Hrvatski korpus u BiH nikad nije bio ugrozeniji" Srbi nesto o Izetbegovicu i referendumu.. narod proguta knedlu i ide se dalje. Ovce su za sisanje!
RS prošle sedmice nije uspjela da proda sve ponuđene trezorske zapise. Umjesto planiranih 20 miliona KM, RS je uspjela da prodajom trezorskih zapisa dođe samo od 13,2 miliona KM i to uz kamatnu stopu od čak 2,7 posto. S druge strane, Federacija BiH je u gotovo istom periodu proda sve ponuđene svoje trezorske zapise, u ukupnom iznosu od 30 miliona KM i uz kamatnu stopu od samo 0,26 posto.
Treba im udijeliti sadake. Malo sevapa zaraditi
Poskupljuje struja, ne mogu prodati trezorske zapise. Dodik to bolje sređuje nego što bi Dudaković. :)
Nema potrebe gospodo da se situacija ublažava, krajnje je vrijeme da ljudima otvoreno kažete : U KURCU SMO, I NE ZNAMO KAKO I KUDA DALJE ... ! ! ! Obadvije majčice isto ne stoje najbolje, MMF nam više ne vjeruje, svjetska banka ne da kredite ... itd.
cuj energentski sistem propada. propada ba cijeli genocidni sistem, malo po malo, do konacne pravde.
Sisa vas Dodik ko ovce
Ovi kao i Incko, samo osudjuju, zabrinuti, a nista ne mogu uraditi.
Gdje je Mile Sverc da kaze da je ovo bolji dio BiH
Sa ovim idiotima koji nam kao vode cijelu BiH smo mi svi pred kolapsom samo se pravimo da nevidimo, jer smo generalno glupani.
propala da Bog da
Grohotom se smijem...
Još kad vam u arbitraži Slovenci nabace 1 500 000 000 KM duga, Česi 100 000 000+ KM...