Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećemo rat hoćemo mir i poštivanje BIH. Ima Bosne za svakog ko je voli.
Oni koji su duboku zagrizli u kriminal, danas bi da ratuju preko tudje djece. Jedni, drugi i treci.
Morat ćemo ih išamarati. Nezna skutor drugacije
akoj e odvodio Logorase na prinudni rad .Sta radi tuzilastvo Sud SIPA !!??
Pa na hiljade još nije procesuirano. Stevandić, zvani Creni kombi itd..itd... Na stotine ih obnaša neku odfunkcija u državi. Ima i onih što se kriju kao portiri što ga Vukanović ulovio.
Dokumenti o njegovoj krivici nestaju izmedju dva suda Ispare jednostavno Hrvati zaposleni u tuzilastvu BiH su njegova ispostava
Braco bosanci i hercegovci, nasu domovinu trenutno podrijeva i destabilizira politicka elita iz Hrvatske. Hocete li onda da nagradite takvu neprijateljsku zemlju svojim odlaskom na odmor u tu zemlju. Biraj prijateljske destinacije za odmor.
Hrvata je 190.000 u BiH, a na teritoriju hercegovine gfje misle praviti hzhb je oko 120.000-130.000. Da ih nije covke istjerao.
to je sve igra i samo se cekao ishod IGROKAZA zvani izborni zakon i mislili su da ce ove lude bosnjake poloziti i da ce pristati na ponudjeno ZLO ali sva sreca pa nisu .... a u sjeni desavanja tzc. HNS i zakljucak oko hzhb pa onda ove paravojne fomracije pa onda oni miletovi od civilne zatite i Nisa I ODBIJANJA SURADNJE SA DRZAVOM sam bog zna sta slijedi ... lagano uzajuca scesija i atak na BIH i ko ce sta poduzeti, ko se uzda u EU i Nato vara se grdno ...
Mrtva je i BiH nakon 30 godina muslimanskog fašizma, i nema više ničega da je drži u životu, a neće opstati ni Izetbegistan.
Mene zanima samo porast cijena! Ovakve vijesti samo skrecu paznju sa glavnih problema
Tražili ste rat i 90 tih pa završili u logoru .Pazite historija se često zna ponviti.
5% vas ima .ne znam sta i vi cekate
Neka se igraju
Tko bi to bolan više ratovo, jedino vojni penzioneri sa obje strane koji primaju po par hiljada km vojne penzije već 30 god a nisu teže od kašike digli ili moj babo sa 350 km penzije, ma mrš u 3 pm svi ratujte a ja bolan odoh sa pasošom zaraditi djetetu za hljeb, vas ko šiša
Ja za taj kamen ne gino.
koliko ima ovih dolee HNkA herceg ovo herceg ono ... šesnaest ukupno
Je li Hurda zauzeo stav i gard?
Samo vi ložite narod i jedni i drugi i treci, majku li vam debilnu svima
hajde bujrum
Šta bi trebali? Živjeti sa onima koji ti nameću pijanicu za predsjednika. Samo HRHB....imaju granice,i 30 godina stoje barjaci tu.
pozz iz belgije jadnici koji ne znate izaci na proteste i promjeniti sve.. nego sutite i trpite da vas 3 lika jebu u mozak 30godina :) ...
Haj ti peri tuđe guzice po Belgiji i pusti nas da se igramo