Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooo cetnici , mozete nam se kolektivno napusiti kurcina i arapima i bosnjama ,razlike velike nema za vasa bradato masna usta, osunecene su obje .Polako opet ce te vi ko` nekad na hamalanje kod nas .Skoro pa ste na kazanu :)).Sabur cetnicii , turska kopilad :).Kad se krene prvi stop je na Drini , prolazno mjeri se na Palama.
Za raleta ako budes pio rum osuneticemo te imas ti jahorinu gore se cetnici skijaju
Bice za Bosance i Bosanke a ostali noga u srbiju i hrvatsku kome ne pase ,
I hoce li moci da se pije caj sa rumom ili ce biti odsjecena ruka svakom ko to pokusa?! :)
A kad napravi zicaru hoce li moci i zene da se skijaju i sankaju ili ce biti samo za muske?! :))))
Pa bolan bolan - moze li se ishta posmatrat normalno - bez nekih nacionalnih ili regionalnih naochala - naravno da je covjeku iz Saudije najinteresatnija Bjelashnica i Igman - kad su udaljenje 45 minuta od medjunarodnog aerodroma, naravno da mu je vechi rezon ulozit lovu u skijalishte ispod kojeg se nalazi grad sa 500 000 ljudi , nego tamo gdje je grad sa 150 ili 200 000 ljudi. Toliko je to logicno da bi se ti stvarno trebao zapitati sto to ne vidish ?
ma jarane ovi iz SDA ubise sa arapima.. a arapi.. boli njih za nama btw i u arapa ima pedera koliko hocete, mozda je i ovaj :) p.s. sala je odlicna :D
prinche prinche kurca se napusio :) kako ove ovce misle da su svi arapi fini i da su dosli da pomognu
GLUPA TI SALA KO I TI Pa hajde mi reci sta to vi pravite a imate lica ko djecije guzice Makar se vidi sta bradice prave Pokazi mi sta ste vi napravili ako imas sta osim bazena i pijaca na crno I nemoj brojate vlaske -hrvatske -i slovenske prodavniuce
Ne znam zasto se toliko o tome princu ovdje po Sarajevo x com prica? Neka spakuje svoje vehabije u avion i vozdra. Budala Alija im vjerovao da cemu napraviti zlato od njegove islamske Bosne. I sta od toga? Dzamije i rusenje ugleda nasih muslimana. Prije nego pocnu napadi: Nisam ni cetnik, niti ustasa, nego sam protiv svakog fundamentalizma i sovinizma.
kad king napravi dzamiju na vrhu bjelasnice sa zicarom :) onda ce i bradice pocet da skijaju i to u osunecenim skafanderima :) Molim samo raju da me odmah ne napadaju, samo je sega i sala. Hiljadu/tisucu selama/pozdrava svima :)
\"normalno\" nece Vlasic ili Prenj >.>