Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete vi nadgledati koliko hoćete , ove kriminalne stranke će vam iz oka ukrasti , trenirali su oni izborne prevare sve ove godine. Samo elektronsko glasanje.
Ko će nadgledati listiće u odsustvu. ??? Tu je gospodine dragi najveća prevara a ne na glasačkim mjestima..
neka EU udje dje se broje i ponistavaju,. i ja bi predložio da ako budu dobro nadgledali da se 2022 rasporede po cijeloj domovini i nadgledaju i broje glasove ili da uvedemo elektronsko glasanje pa nam netreba niko nadgledati..
Europa zna da su se bosnje poTurcili.
Odlično od EU
mislim da treba ukinuti glasanje postom i preci na elektronsko glasanje, svaki kompijuter ima svoju IP adresu, i samo jedna osoba moze glasati sa to kompijutera
Ma nemoj nista nadgledati. Dobavite nam uredjaje za elektronsko glasanje i isprobajte funcionalnost na mostarskim izborima. Ako bude sve ok, u cijelu BiH instalirati.
Ne znas ti sa kim si se u kolo ufatio moj jarugo
Hoćete li nadgledati biračka mjesta gdje je Ujedinjena Srpska da glasanje za Čiča Dražu prođe bez problema po evropskim standardima dvolični Evropljani
ne rise sattleru kad nijemo gledate ove probisvjete lopovske sta rade, nadgledat cete karananu...
Moj ti Satleru ja u životu nisam glasao na regularnim izborima, mrtvi glasači bugarski voz zamjena listića, stranke postavljaju odbore koji broje glasove pa to nema nigdje, dok ne bude kompjuter kojeg ne možeš potplatiti brojao glasove nikad ni regularni izbori neće biti
@gooUser1599739928 Ukoliko nisi u životu glasao, nemaš pravo ni da se buniš... Glasovima lijenih i umornih turbo folkera smo mogli davnih dana preporod u državi napraviti ali ne, vi ležite kući i kmečite. E to je jedino što znate i umijete..
@Edin_Edo ajde dečko smiri strasti i pročitaj ponovo prvu rečenicu ako treba da ti crtam može pročitaj "nisam glasao na regularnim izborima"
Dode mi da vama EU nadzorima koji ovo gledaju 12 godina sa strane i ne rade nista dam jednu vaspitnu kur*** po celu.
Kad nam niste pomogli da uvedemo elektronsko onda nam bar pomozite da se pravila ne krse, nadgledajte i snakcionisite sve koji krse pravila