Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti zmas dts mi zelimo. Pa da zelimo drugacije ne bi 20 godina iste njuske birali...
Očito je poželio svog Sebastiana Kurca.
Gledaj ove Čovićeve podguzne muhe, on nešto nekom priča.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj ublehaša!
Znaci trazis da Bosnjaci i ostale probosanske i pro patriotske snage sjednu i prave kompromis sa Dodikom i Covicem. Kompromis znaci prilagodjavanje njihovim zahtjevima umanjivanja drzave BiH i jos veceg etnickog antibosanskog uticaja. A zasto, samo zato da tebe ne boli glava i da kazes da si nesto postigo. Koji dvolicnjak, ni Covic mu nije ravan.
Dok sda ne odustane od upornog nametanja drugima svega, preglasavanja, islamistickih, i unitaristickih ideja nema se sta pricatim dok bosnje ne shavte da bosna nije njihova nego zajednicka, i da su osmankije davno otisle, nema price
Satlere i Nelsone zatrazite od svih stranaka program i statut za izbore 2022. sve stranke koje nisu gradjanske, koje nemaju program razvoja drzave narednih 20g automatski ugasiti. nama treba 5 stranaka u cijeloj drzavi.
Mi smo to uradili 1995 u Daytonu. A ti slobodno nazad u Brisel. Povedi i Her Smit usput. Mi glasamo za najboljeg Bosanca bez obzira na vjeru i naciju. Kao svi u EU.
Pa ja, a Covic i bratija je toliko ulozila u tebe.
Tako je pumpaju propagandu placaju botove
Vi sa želite drugačije NE bi podržavali dvojicu koji ruše državu a dvojica koja je se BORE za istu njih napadate...Setleru ili kako se već zoveš MRŠ u 3PM odakleN si došao !!!
Drzavu ruse bosnjaci namecuci hrvatima predstavnika, nikada nece prihvatiti nekoga koga nisu izabrali, a dejtin krse muslici non stop, i niko drugi
gooUser1632060991 Nek odustanu Covicevi Hrvati od Doma naroda i mogucnosti blokade i smanje ucesce u organima uprave na svoj realni procenat, pa mogu birati koga hoce u Predsjednistvo. Ovde je hampa samo oko mogucnosti drzanja BiH u kolonijalnom odnosu od strane Hrvatske i na tome radi HDZ od 90-te i to Evropa podrzava. Svima je sve jasno ali nece tako da kazu.
jel ovo on u kazinu na slotovima ?
Treba sve narode u BiH proglasiti konstitutivnim, tako ce svi moci biti birani a nece se ukinuti konstitutivnost. Thank me later :)
Hrvati žele autonomiju kao i sto imaju austrijanci u talijanskom dielu Južnog Tirola. Sve kao u EU
Da je to tako onda bi realan čovjek vidio da jedina nominalna konfederacija na svijetu, Švicarska, ima kantone kao FBiH, da kantoni u FBiH imaju daleko veće ovlasti i da izričito nisu zabranjeni referendumi oko božilo čega u ustavu tad bi i ta jedina stavka koju imaju kantoni u Švici bila i ovdje. Općine u FBiH isto imaju široke ovlasti, a od sredstava koja idu na viši nivo kantonu ostaje 78% sredstava, iako se vanjski dug servisira na višoj razini
kraći odgovor, sereš ko foka, nema s vama priče i treba vas potjerat iz Vlade FBiH jer glasate da razbijate ovu državu a svoje učešće u FBiH svodite ma sabotažu kako bi opet poturili tezu da je FBiH problem a RS funkcioniše i opet priča o "federalnom" uređenju i odvajanju ili će kao država propasti
Marsh u 3 pm. Koja je tvoja funkcija u BiH osim sto iza ledja pripremas teren za razvaljivanje Bosne!?
I ovaj je varalica, pare uzima i uziva.
Treci entitet bi bio zadnji ekser u mrtvacki sanduk BiH
pa oni ne znaju rjesiti nikakav problem osim onaj problem kad im zafali novca, pa se onda jave Bookiru u Trezor