Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakira interesuje Srebrenica kao i oca mu 95 !!!
Gdje je Bakir sram ga bilo nece u Srebrenicu da dodje
Koje su ovo fore. Sad ce svako bojkotovati izbore, tamo gdje im je jasno da ce izgubiti. Islamski Srbi su svjesni da su u Srebrenici manjina, i da su se Njihovi glasaci preselili u Vogoscu, Tuzlu, i po inostranstvu, i da nikako ne mogu pobijediti, osim ako oni iz Vogosce dva puta glasaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik iz voza k'o budale, uzima sta i kako hoce, a Bakir se ne udostoji pojaviti u Srebrenici... kakav predsjenik i "predstavnik" naroda...
Ustani na spomen Alije i Bakira kmetu izdajnički
Al brišete komentar Aferim. Ništa vi NiP i NS nećete pomoći. Jer se sakriti ne može da su izdali Mostar.
Pa eto izbori se, ponavljaju, šta sad.?
Ne ponavljaju se cijeli izbori, nego ja mislim samo u dva biracka mjesta....
patriote bosne imaju sansu u srebrenici doci kupiti imovinu prijaviti se tu boraviti neko vrijeme volonontirati za svoj narod kad mogu neki italijani ameri englezi biti volonteri u bih zasto nebi domaci ljudi mogli
Pa zar mogu Nasa Stranka i SDP da budu probosanske stranke nakon saradnje sa cetnicima u Srebrenici i ustasama u Mostaru?
Zalili se na ne zakonitost, koja je evidentno bila prisutna na izborima, a sad bojkotuju. Bojim se da je pozadina sljedeca: ne mogu animirati Srebrenicane da izidju na izbore, pa bojkot dodje kao neka vadiona u kojoj rukobodioci Pokreta za Stebrenicu sebe peru.
Jel tema o Srebrenici, Sanuovci navale sa spinovima. Već postalo prozirno.
Njima srebrenica vazna zbog para samo nista vise svjeeoci smo kako su im bili vazni 95
Nije se moglo probiti u Srebrenicu 95', Sarajevo je grčevito branio 1. korpus, 5. i 7. su vracali oduzetu ljutu krajinu i zaustavljeni od strane un-a... 2. Korpus je vracao vozucu i odbranio Tuzlu, Zivinice, Zavidovice itd... Teska situacija u kojoj se ne moze niko drugi okriviti osim UN-a, narod je trebalo da bude pametniji kao oni sto su krenuli kroz sume, ali bilo je kako je bilo nazalost. Nek im je vjecni rahmet!
Nikad necete pobediti Srbe, narocito ne u srpskom gradu Srebrenici!
Ko fali na prozivci?? Kada krecu provjere bar 2% donirane love za napacenu Srebrenicu i Srebrenicane? ! Da nije Kojovic maznuO?! Mamuuumuuu :D...Da nije ....da nije...... ma ko bi to mogao biti ?!?!
Da nije Peđa
Zna se ko nece doci, vojvoda Pedja, i vojvoda Scepan.
Zeljko dosao na sljivu hahahaa
stize 6 varalica u prevodu
Pustite žive da žive. Duraković je bio načelnik, pa je narod okrenuo protiv sebe koliko je dobro radio. Neka radi nešto drugo, očito šuplja prića koju prića ne prolazi.
Koje su ovo fore. Sad ce svako bojkotovati izbore, tamo gdje im je jasno da ce izgubiti. Islamski Srbi su svjesni da su u Srebrenici manjina, i da su se Njihovi glasaci preselili u Vogoscu, Tuzlu, i po inostranstvu, i da nikako ne mogu pobijediti, osim ako oni iz Vogosce dva puta glasaju.
Bake poslao veleposlanika komšu. On nikad ne ide u RS, komšo nije poželjan među narodom koji predstavlja, a obojica su veliki politički znalci i stručnjaci nadaleko.
Komšić ZLATNI LJILJAN predstavlja svakog BOSANCA I HERCEGOVCA nacionalo obojena ovco