Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sastanci sa muslimanima...... Zar ti valjaju oni dodik,zar neurlikaju sa dzamija
Mile musliman nas, samo mu halal pare gode
milojko moze samo da se sastaje sa kojekakvim marginalcima i razgovara o vremenu jer nista on ne moze bez drzavne saglasnosti i on to vrlo dobro zna. Ovo je jeftina predstava za krezave slamare u g3n0cidn0j tvorevini.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vazno je da bosnjak konacno shvati da mu erdogan i slicni nisu nikakvi prijatelji
Dušmani Bosne su skupina kojoj Milorad Dodik psuje genocid u lice a oni njemu daju 70mil. KM niko od prisutnih nema hrabrosti da podnese tužbu za vrijedjanje jer niko od prisutnih ne smije da svjedoči jer se boje za svoje fotelje
@Alle Nije da ih branim, ali jarane ko Boga ih molim da ne rade ko Dodik. Ma preklinjem ih!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi navikli da im turci taslače po kući dok 8ni šetaju opanke.
Fino se Mile razletio u zadnje vrijeme , da nadje para .... a Azerbejdjan , ako ce ulagati , to moze biti samo ulaganje u BiH , sa dogovorom ovlastenih vlasti BiH .
Selam alejkum vas ponizni kmet Milorad... Moze li malo para...
Bosnju bace u trans Erdogan i njemu slicni kad kazu da su braca, a istovremeno samo ulazu u Srbiju i rs. EU bar nesto ulaze u BiH, ali Bosnji smetaju jer oni nisu muslimani. Kakav narod takva i drzava
Nema veće sadaka nacije od bh pravoslavaca. A nas se usuđuju zvati sadakašima.
Doletio u Aserbaidsan gdje sledece on i Cvijanovic u Jordaniju?
Vidi ovo dvoje nasi kako gledaju ko siročadi u napolitanku
Tucker Carlson se sreo sa Vucicem u Budimpesti ;D https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1693274436215152986?s=20
Dodiku tesku otkad je otisla SDA.
Otisla flota da kamci pare od najvise zaduzenih u evropi, ili najvise zaduzeni da kamce od manje zaduzenih u evropi. Azerbejdzan, od toga nema nista, to i budala zna al hajd da se lafina stogod po medijima. Lako je tudim m*udima gloginje mlatit!
Gdje je bio patak Dača da im uz saz i trbušnjak otpjeva ‘Osman-agu’ na uvce. Prepolovili bi im kamatne stope.
Dodik ne može ništa dobiti od Orbana jer njemačke sankcije su početak evropskih sankcija u čemu se evropski lideri dogovaraju. Ne može Orban sada taj dogovor prekršiti jer i on je pod evropskim sankcijama. Ne zeza mu se. Zato Mile ganja ove sa margina skupa.
jesi vidio dodo dobre i muslimanske pare aaaa
Cudan je taj Karakter tog Covjeka,jedne Muslimane pljuje i omalovazava dok drugima ljubi D*pe.
Evo upravo razmišljam da preselim u genocidni brlog. Tamo će med i mlijeko da teče.