Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druga banka u RS, koja se bas slucajno zove Banka Srpske....PROPALA... Depoziti namireni od DRZAVE BiH.... Ali,hajmo mi pricati o ...neustavnosti suda, sudstva,stranih sudija,domacih i vanjskih neprijatelja, izdajnika.
pametan potez Bakira , pomaze Dodiku da ostane na vlasti u RS koji ce dalje da unistava RS, zivio Dodik nas bosanski patriota.
Onda glasajte za Dodika, a ne za Ivanića.
Sve sami go qurac i ciste barabe.Drzava u qurcu,entiteti u dva qurca,kantoni i opstine u shesnes't quraca....i pored toliko quraca najveci problem je kad ce se nesto slaviti da se sto vise rakije i pive nalije i da se sto vise prasetine i janjetine nazdere. Kao sto rece Balasevic:"parada pijanstva i kicha".
Vidimo po pozvanima da ce se dogovoriti. Niti jednog Hrvata i Bosnjaka nije pozvao. Vjerovatno misli da zivi i vlada u jenonacionalnoj sredini .
pa da ide po entitetskom ustavu trebao je zvati sve stranke koje sjede u skupštini RS ali to ti je tako u BiH a pogotovo u srba uzmi iz zakona samo što odgovara što ne odgovara referendum.
najavili novi referendum o ustavnom sudu hahahahahaha
Ovdje uspjeh kako nekome tj. komsiji nesto da propadne. Generalno ova odluka nikome nista nije dobro donijela, Srbima bijes a ostalim nista pozitivno... svakom je dobro kada ima slobodan dan. Meni da neko da slobodan za bajram ja bih ti prihvatio (jel meni je to placen slobodan dan...)
pa nek svako slavi i obilježava dan koji god želi u svojoj državi. nismo valjda džaba ratovali. tri naroda, tri entiteta = tri države i nema nikakvih trzavica, sukoba, omalovažavanja, mržnje, ratova itd. nek se svako ekonomski razvija prema svojim mogućnostima. troglavo predsjedništvo uništava sva tri naroda. to ni njemačka nebi mogla podnjeti.
koje drzave? hahaha posrbice zive u paralelnom svijetu gdje je rs drzava hehehehe
jbt. ga, bosna ima značenje države samo na papiru. možeš vikati na pasošu piše ovo ili ono, al realno otiđi u banja luku pa se prošetaj s bosanskom zastavom. ja nisam srbin, samo realno govorim.
vlahadija najavila bojkot institucija bih hahahahahahahahahahahahahahaha hajde mangupi, raspisite referendum :))) opet bjeze kao zadnje picketine haha
i 92 su najavili bojkot..
srbi se plase svoje sjenke xD
rijetko ***st narod.kontam da su slovenci veci mangupi od posrbica
referendum u martu/ozujku. ratovi najcesce pocinju u proljece.
KOLIKO JA ZNAM DA IMA I BOSNJAKA KOJI OBNASAJU DUZNOST PREDSTAVNIKA VLASTI U rs-U A GDJE SU ONI NA SASTANKU JESMO LI TOLIKO GLUPI DA NEMAMO I TAMO PREDSTAVNIKA...
Nijet velikom musku (dodik)
gdje sad ko od ovih budala, sto ih srbi zovu teroristima da se zaleti sa jednim kalasnjikovom ili bombom unutra da zaradi sevapa....
ako ubijas teroriste poput cetonika...onda je to policijska akcija...
Evo jedan dok grizete nokte i cekate ispod sastanka Sjede Mujo i Fata na klupici u parku i maze se, kad će Fata: - Mujo moj, o čemu ti sad misliš? Mujo će zadihano: - Isto što i ti, bona .... Fata mu zvizne šamarčinu i prekori ga: - Ma sram te bilo, bolan, samo na to misliš ...
ishod :-} Mujo i Fata se kresnuli prije spavanja, pa poslije toga Fata upita Muju: - Mujo moj, kak'e ti žene više voliš - lijepe ili pametne? Mujo se zamisli, pa ispali: - Fato, bona, ne volim ti ja ni lijepe ni pametne - ja volim samo tebe!
Uleti Mujo u kafanu i viče konobaru: - Haso, rodio mi se sin, daj svima što piju i men' duplu ljutu! Raznese Haso pića, Mujo nastavi po rakijama pa kad se već lagano napio, zagrli Hasu i na mobitelu pokaže sliku sina: - Vid' mog Muj'ce, Haso, isti ja! Haso klimne glavom: - Ma nema veze, Mujo, glavno da je živ i zdrav!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zašto uopšte pišete o ovom? Ignorišite majmuna i to mu je najgore što mu se može desit.
Posle sastanka obavezno svedski sto ih ceka :-} ubadanje gicka ce im tesko pasti...
ujedini njih bakir :) ovo je sve bakir sa dodickom dogovorio. ista politika se vodi 25 godina. 5% guzova se uvali u fotelje, zavadi i vlada. oni multimilioneri sa vilama po spanskoj obali, monaku i beču a ostatak teški siromasi ili na ivici siromaštva