Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije sramota. Samo gledate licne interese.
vratite se u SDP, iz SDP ste i nastali, sta izmsiljate toplu vodu....
najveca glupost je sto se preko medija prepucavate, a sve je zakuhao lagumdzija svojim izjavama i prijedlozima, iako ga niko nista nije pitao. Ili imate dogovor, pa izadjite u medije, ako nemate sutite i radite po svom!!!
Ima li jos ikakva partija da u njoj ovaj Suljagic bio nije.Sad ce on vjerojatno preci i kod hadzije
Nemože se od DF papaka u NS, da se priklone ideologiji Čovjek, Narod - Država.Za njih, a i ove što su ih primili u svoje redove, je jasno da se nikako nesmiju odvojiti od obala Miljacke u dubinu više od 100 metara!
Drugovi. Ne mozete biti u istoj ravni sa sdp-om. Ne mozete vi diktirati ujedinjenje i traziti da se sdp ugasi. Jasno ste naveli promjenu imena i gasenje. Ne moze sdp srozati standarde gdje svaki clan odlucuje i vratiti se na delegatsko odlucivanje. Ne moze gs imati 300 delegata kao i sdp. Urazumite se. Jedini nacin ujedinjenja je povratak vas u sdp i biranje novog predsjednika. Ako to ne moze onda saradnja na izborima,ali iskrena bez podmetanja. Postujte i sdp i nasu stranku
Kada se budu završili krivični procesi, kazne počinioci i jasno kaže iz SDP-a, da im je država i narod, prioritet prije STRANKE - onda će biti ozbiljne priče. To isto važi i za NS. Do tada - neka vas!
To uhljupi udruzite se
Pa valjda je svima jasno da je Gospodin Komšić dugogodišnji igrač SDA, i da će i ovaj put učiniti sve da se ljevica ne ujedini i da nacionalne stranke dobiju izbore.Naravno,on će zato biti obilato nagrađen ,naći će se već način.
Kako naslov kaže: " prijedlog je mrtav...", ali....? Nema ali ...sve je mrtvo sa ovakvom " kobajagi , demokratskom , i europskom levicom"... A ustvari , gomilom ublehaša , kojima je samo stalo da zauzmu stolicu (busiju) , od ovih što nas već skoro tri decenije j....u u zdrav mozak... Samo Ameri , naravno ako budu htijeli ,mogu stanje promeniti ...? Ovi nikada ..., Ubleha ostaje glavni sport , a ni sukobi nisu isključeni...
Još jedna Komšićeva glupost,a može se očekivati i još...
kregab - gluposti su mu vrlo interesantne; čim zine u kvaziljevici odmah panika? Šta je, čega se plašite?
kada su se "razilalazili" bilo je to iz principa,sada hoće da se ujedinjuju takođe iz principa.osnovna pretpostavka "ljevičara" da su birači glupi,za SDA je to bilo poznato,oni to čak i ne kriju,recimo kada kažu:"narod zna",sigurno se sprdaju i sami sa time kada pobijede.ali evo sada i crvenih i narandžastih nijansi zrlene boje.
susreću se derivati sa derivatima dervata propalog SDP-a,Naša Stranko, bježi od ovih koliko te noge nose,pređi barem ti cenzus!