Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad cete vise pocrkati u p.m
pusti ljude,vidis da su krenuli kod Dodika na koncert u predsednistvo
Bakir Zivkovic ce zavrsiti ono sto je njegov babo zapoceo.Predace Srbokatolicima Hercegovinu, to jest neku vrstu treceg entiteta, za Sebijine nepolozene ispite u Zagrebu, za odrzanje SDA na vlasti u koaliciji sa HDZ-om, nakon narednih izbora. Jer ce HDZ moci birati i izmedju sadasnje opozicije. A oni ce svakako biti u vlasti. Zivi bili pa vidili
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čović je gospodin za ostale pa nek' govori šta ko hoće. Gledam njegove izjave ni jedna glavata nego uvijek baš pozitivna EU i mir.
Bakir, kao i obicno vadi svog nacionslistickog i kriminalistickog kooperanta iz sjene i izolacije (govana). Covke, Baka i Dodo su kriminalna braca koja za dobro svih bosanaca sto prije moraju da odu. Svima ce biti bolje bez njih.
Znaci da su se dogovorili koliko ce koji ukrasti
Zavrtilo se Bakiru ko da je kod Šćepe sjedio u tornju, evo ga opet kod starog saveznika. Tako je Bakire, vezuj zastave ko i babo ... em su u NATO, em je babo konfederaciju potpiso, a ako zapne s trojkom obezbjediće Hasanbegović glasače iz Bleiburga ...'ta ima veze treći i onako je virtualni ... vezuj zastave Bakir evo stize index iz Zagreba, sve destke ...
Dva klouna, narode ako ova dva pono uđu u preskednisto, pozdravite se da svojom sudbinom, u ovoj drzavi ili bjez iz nje
dva najstabilnija partnera godinama naravno govorim o kriminalu...
Pored one trojke u predsjednistvu covic djeluje drzavnik.hrvati su se mamica rjesili ne sto je nanio stetu drzavi vec zbog ponasanja i retorike.kud da mi posljemo onu trojicu i kome
Joj znam da bosnje ne vole covica al priznat ce vecina da je tako🤣🤣🤣 stvarno ova trojica su nenadjebiv tandem🤣😅😅
Od zla oca i gore matere
Kako bacaju tricu. Pomiješaju karte pa kad raja gubi, popuste da se malo povrate. Igra je stari zanat sitnih lopova, zanimljivo je da se iste mušterije uvijek vrate. Pred sl izbore penzionerima podijelit po 500 km da se na istim ne pojave. Podijelit po 1000 čuvarima reda, mira i pravosuđa da bagru pohapse.
Zuto govno zakuhalo sa svima radi jebenog zeljka komsica. Nama je hrvatska i hrvati od zivotmog znacaja. Hrvatska najveci prijatelj Bosnjska. A izmetbegovicu je vrijeme da ide.
Zujan ne zna izdati...heheheh.. Tatin merhametlija lako moze dati covicu ono sto trazi a ne treba mu to dozvoliti neka se dragec krcka...
Dva smrada, fali vam treci.
Bakire Bakire glup si ko k....
Nije lako sad Bakiru. Otišla Republika Srpska. Taj EU nmjerno donešeni zakon stoji zauvijek nepremostivo između Srba i Bošnjaka. Tek kad ode Dodik će se vidjeti koliki je to jaz. Jer Dodik žonglira sa svakim. Nije toliki nacionalista kakvih ima u Republici Srpskoj.
Nadjite zajednicku, nek ljudi biraju koga zele, ubacite stavku i "ostali" ko hoce nek glasa i dovidjenja.
Dodini prateci vokali