Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se zubac uskurcio...... konta da je direktor cia .e a ne stelatorske agencije bosne i hercegovine
SIPA- KORUPTIVNO SIGURNOSNO STELATORSKA AGENCIJA
JOJ, A FALE SE KAKO SU VIDEOTEKE POZATVARALI hahahahahgahaha JAO KUKU NAMA KO NAM JE SIGURNOSNA AGENCIJA!!!!
A što ne kažu koje su to visokorangirane političare trebali tajno pratiti. Ako se radi o tajnom praćenju trebalo bi imati nekakav pisani nalog dakle praćenje bi trebalo biti zakonito i ovi lete s posla, Ako big bos nema naloga, onda su oni u pravu i šef bi trebao u gajbu. Koliko se ja u to razumijem, to bi trebalo otprilike tako funkcionirati. JAVNOST MORA ZNATI, NEMA TAJNOSTI.
trebali su sigurno neke bosnjake pratit a ovi iz pravosudnih oprgana su mozda istragu vodili protiv njega zbog ubistva bosnjaka
Trebali su sigurno da kažu preko televizije koga će pratiti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
skople47 17.08.2013. u 08:46 02Šćepo! Ima li te? nema ba scepe nije jos dobio naredjenje iz Beograda i Banja Luke to ide usmenim putem a guzve na putema.
STA nije u skladu sa zakonom treba sve politicare redom u stopu pratit i svaku im rjec snimat i objavit . svi su oni kriminalci , onaj ko je prav i zdrav nema sta sakrivat .
kod nas se sve vrlo brzo politizira. i svodi na nacionalni, vjerski ili neki drugi nivo. da su sluzbenici hrvatskog uskoka odbili da prate sanadera, polancena .... ne bi nikad bila otkrivene velike pljacke nit umijesanost visoke politike u pljacke drzavnog novca. ako je neko na poziciji nije po definiciji nevin i cist ko suza. svi znamo da su u najvece afere najcesce upetljani politicari. zubac je jos uvijek direktor. njegovo naredjenje je izvrsno. sluzbenik se normalno moze zaliti. ali nakon toga vise ne moze raditi u takvoj organizaciji. ako se ustanove nepravilnosti nek odgovara ko je kriv. kad bi se stvari odvijele tako ne bi se nikad nista uradilo.
auuuu 100 posto ce dodika i nekog drugog četu iz rs-a hapsiti,jeste naivci.nece četo na četu nikad,zna se na koga ovaj zlikovac ide,a vi sanjajte da u sipi ili nekoj drugoj agenciji policijskoj ili sudskoj ima pravde,samo i dalje sanjajte.....
imas pravo samo nek je druge vjere treba naMah HAPSIT. lopovi tvoje vjere i nisu lopovi. samo malo ...onako kraduckaju.... i tako kraduckajuci nabrasmo osamdestak milionera u drzavi...to je ono sto se zna. treba nama sve ovo ...i jos puno, puno gore.
Neka on i preati svoga visokorangiranog Dodika. U pamet se ćelavi!
pa dodik ga je i postavio na mjesto direktora SIPA-e
Treba im jebat majku,a ne ih pratiti mamu im pokverenu... Svi danas nesto pratnja,nemozes normalno ni vozit do Sarajeva..
Polotičara mi nije žao ni jednog, pošto nema ni jedan na političkoj sceni za koga bi čovjek mogao da kaže da je iskren. Sve neki foliranti. Zato hapsi sve, a posle se i sam uhapsi da vas više ni jednog ne vidimo
Službenici SIPA-e od Zupca su dobili zadatak da prate Šemsudina Mehmedovića i Gorana Salihovića. Naredba je glasila da, ukoliko Mehmedović i Salihović ostvare bilo kakav kontakt - uhapse obojicu, potvrdili su na Bportalu dobro upućeni izvori. Mislim da je i pticama na grani jasno sta je ovdje po srijedi....
Zubac je kriminalac number one. Zubac je bio komandir policije u Trebinju kad je kradja auta u tom regionu cvijetala, kad je trgovina drogom cvijetala, kad je sverc roba. Javni je tajna da je njegov najbolji kolega u kriminalnim aktivitetima bio i ostao vladika Gligorije. Zubac je dio Dodikovog klana.
Zubac pravac Banja Luka - imaš kartu u jednom pravcu. Suprotno tužilaštvo inačr radi svoje.
U pravu su ovi sto su odbili naredjenje:pa vidili su u hapsenju Mehmedovica da ovaj cetnik radi protiv zakona i bez dozvole nadredjenih,nece ljudi da posle odgovaraju pred sudom mada ce opet odgovarat kako vidim cim ih ispituju,znali se imali naredjenje sudije za pracenje osobe.U demokratskim zemljama policija nesmije presluskivat telefom bez odobrenja sudije ito dobiju odredjeni rok i ako ga sudija produzi mogu nastavit.
DA LI OVOME TREBA KOMENTAR ? ? ? http://balkan24.com/kolumneindex/blazo-stevovic/item/4306-ko-je-goran-zubacu-kratkim-crtamavas-direktor.html
Hajde Bakire obrati se!
Službenik ima OBAVEZU da upozori pretpostavljenog i da ODBIJE naredbu koja nije u skladu sa zakonom. Šta je posrijedi neka pokaže istraga. Postoje mnogobrojni instrumenti zaštite zakonitosti koje treba aktivirati. Nevjerovatno je da nadležni ministar ĆUTI a javnost je zbunjena šta se to zaista dešava.
Šćepo! Ima li te?
Garant su trebali neke Bošnjake pratiti, što se SIPA-e tiče kriminala kod srpskih političara nema!
Naravno si ti svojim dubokoumnim uratko uspio da nadahneš i inspirišeš sve nas primitivce. Erudicijo intelektualna i pismena hvala ti za inspirciju!
Ok, slažem se. Šta je sa Dodikom?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
to je taj nusproizvod prethodnog rezima,zaostavstina i samovolja ovog cetnika koji treba da odgovara za ubistvo bosnjaka u sarajevu 92',dodikov instrument za izazivanje incidenata i podmetanje bosnjacima terorizma,pracenje i uhodjenje bosnjaka,montirani upadi sto bosnjacima sto politicarima...gdje li su nam oci?tuzilastvo,sipa,sluzba za strance,granicna policija---sve u rukama cetnika,zapitajmo se,što?!