Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osim fraza i floskula ovdje nista ne pise o konkretnim zlocinima . vrlo uopceno i siroko i maglovito da bi Bosnjaci pomislili da ima pravde. A ovo je pravda na SDA HDZ SDS SNDS nacin.
Truhnite genocidaši, sramoto svijeta.
ne znam kakva je ovo presuda ili je lose napisano:ne pise uopste sta je lik konkretno uradio osim,po ovome,sto je bio u vojsci.Napisano je kao da je on general neki koji je to planirao,kao on jedan kriv za sve zlocine koji su se dole desili:a on vojnik bio obican,nema djelo konkretno.Po meni:lik zavaljen da se ne ide dalje u komandu i one koji su fakat planirali to,foluska cista,samo pola ljudi to ne konta..
Rođak Dodikovoh omiljenog predsjednika boraca Srpske ! Znajul oni šta su stvorili ? Pa možda ne znaju, al se sve više dokazuje ČIME I KAKO !!
Bum bum