Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, imaju posljedice, ali za BiH tj. za drzavu BiH i za Schmita, a za Dodika nemaju nikakve posljedice. Imaju posljedice i za normalne gradjanje koje yebete s' tom pricom kako se vi stranci borite za iste.
Jos jedna budala iz EU koja nam prosipa suplju
Ovi ljudi ne vade kako su stavili tako se i kiseli... glupost bi bila da se kaže lud zbunjenog to je bilo prije 15 godina ovo ne objasni niko danas odcjepljenje sutra pridruženje danas nato sutra rato.. Da ima imalo smisla prokljuvili bismo do sada. Ja sam iskreno za to da nekako postanemo dio eu pa i da se preimenuje BiH u dzibuti ako treba..
Evo vec 30 godina meni se 🤮🤮🤮🤮 na politiku medjunarodne zajednice. Ma ne mogu opisati koliko su naivni, uzzas jedan! 🥶 Ako ovako nastave, nece izaci na dobro!!!
Nisu oni naivni, dobro znaju oni sta hoce i sta rade…
Znači sve što radi Dodik nije put u EU, što Dodik nešto naročito i ne želi. Nemojte nam više pomagati, molim vas
Us*o se Milorad od tog "pojasnjenja"
ma sve šuplja prica... odgovara im stanje, sve dok mi ne poludimo.. onda ce nas ozbiljno shvatiti.. zadnjih 10 god sve ista šuplja, amerikanci, svabe, englezi, i turci glume.. i sve tako u krug..
Cekamo da vidimo te posljedice vec decenijama. Mozda nam djeca ako budu dovoljno blesavi da ostanu ovdje ko ja docekaju to.
Pripo se pravo.
To ga niste pozvali da dođe i izružili?
Čovjek dere državu neda joj dahnuti, Evropa mu podilazi, a vi nas šamarate ovim naslovima
Gkedaj Dodi face, kad dođe i razgovara sa nekim ko ima autoritet i ne plaši ga se ko Dino, Neka i Forzo, usro se...
Laž za javnost. Dodo radi šta i kad hoće. Posljedica je da dobija sve od trojanera po naredi Šmidtlera.
Ma sta to dodo radi sta hoce? Dodo nije podijelio plate u doboju 3 mjeseca, tek nedavno dobili. Hajvan treba vratiti 1,2 milijarde u 2023! Od cega? Ko ce mu dati? Ko mu moze dati, orban? putin? Cisto sumnjam. Samo polako! Zivi bili do kraja godine cemo sve vidjeti!
jedan nasmijan, drugi kiselkast.....slika govori vise od hiljadu rijeci
Šta se lažete, pa oni i neće da idu u EU, oni bi radije u Rusiju. Ne možete njih sa tom pričom ucijenjivat i stimulisat.
jedine posljedice koji imaju je narod
Dodik se vec naguzio. Treba samo vidjet sta je dao u zamjenu.