Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakve ni male ni velike Šengene sa Srbijom koja se opet nameće kao neki lider.Neka šengejaju sa kim god hoće sa nama nikada više ni kakve saveze neka nam ne nude.Makar ni u EU ni u NATO nikada ne ušli.
Da ulazimo u uniju sa agresorima, koji i danas dan poricu i velicaju genocid i etnicko ciscenje koje su vrsili na nama?
CEKAMO DA SE OGLASI GLEDE NSRS-a, VELICANSTVENI BOSNJACKI KRMAK, TELECE GLAVE, FAMOZNI DUPELIZAC NASEG EL BAKETA, VJECITI STUDENT/ULJEB NAS HARIS ZAHIRAGIC
Danas je utorak, 12.11, i danas nam je tema malo o politici!
Nisi ni ti nista bolji od ovih na vlasti, svi Vi isto mislite, i onaj za stolom i onaj u vreći😉😉😉
Beograd odlučuje o svemu. On je i potpisao dejton.
SDS stranka ratnih zlocinaca i PDP stranka seseljovaca koji velicaju Drazu Mihajlovica, ti licjemeri zele BIH vece zlo nego Dodik, i 9 puta skidaju nacionalni program Map sa dnevnog reda, snjima zele SDP i bh blok da grade vlast ! Oni njima nisu nacionalne stranke!!
Podrži ANP, mani se populizma.
od dva zala treba birati manje . Sarovic je bolji od Dodika ali u sustini on nije za gradjkansku Republiku BiH zemlju ravnopravnih ljudi u kojoj vlada zakon i pravda , tolerancija , pluralnost , demokratija , sloboda ....toleranicija jednskost kao u drugim evropskim zemljama . Svaki politicar koji se zalaze za postojece stanje je nepriajatelj BiH .
Šarović je kazao da je preispitivanje događaja iz 1995. godine, aludirajući na navode Milorada Dodika da je Republici Srpskoj tada nuđena nezavisnost, bespotrebno vraćanje u prošlost. kraj citata onaj ko zna da cita izmedju redova mora primjetiti da i sarovic mulja i kenja kroiz gusto granje .... ko biva mogli smo biti samostalni ali smo se smiliovali i ostali sa vama bla bla bla LAZ LAZ LAZ . Samo sto dodik veci lazov i Sarkana
1995 entitetu nastalom na genocidu niko i nikada i nigdje i niti pod razno nije nudio nezavisnost. ima nas koji smo rodjeni prije 1995 . dodo laze i to debelo ...ejj jjjjjjjjj cuj ovo
EUFOR-u je produžen mandat za još jednu godinu, ništa posebno. Ide stvar svojim tokom. Nego, je li neko konsultovao prepametnog Mileta na tu temu - nije, niti će ikad! Je li njegovo mišljenje, stav i opredjeljenje bitno za tu temu - nije, niti će ikad biti. I tu je kraj svim sprdnjama. Mile ima tačno onoliko moći koliko mu to svijet pruži, ni milimetra više!!! Prema tome, u se i u svoje kljuse - za svaki slučaj, a Mile može da pjeva pod šatorom.
Treba Sarovica za predsjedavajuceg Vijeca ministara, jer je red da to bude neko is reda srpskog naroda i mislim da bi to covjek dobro radio, jer se pokazao kao dobar ministar, a oni neka na neki nacin presutno odobre slanje ANP-a, sto se moze izmajmunisati na neki nacin. Zakoni nebi mogli prolaziti, jer bi SNSD i HDZ blokirali sve u Domu naroda (zahvaljujuci SDA koja im je dala kontrolni paket), ali bi bar otkocili 3 milijarde KM-ova za infrastrukturne radove.
Kao da se govori o robi, feler, naručivanje, naša ova tri magacionera.. ccc
Šar/en/oviću , tebe još niko nije pročito !?!
Cuj nudzena ,,nezavisnost,,da je bilo tako uzeli bi ,oni, nego prica je u suplje...BiH ima i biti ce je za vazda...