Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se sve sabere i oduzme ovaj covjek je u zadnjih par godina uradio za bh privredu uradio vise nego svi zajedno mislio sam na pocetku da je to neka njegova gluma ali se pokazao kao jedini koji nesto radi u ovoj zemlji
Na osnovu ovog intervjua se moze zakljuciti da gospodin Sarovic nema namjeru takmiciti se s Dodikom u populizmu ma koliko to moze donijeti koristi na kratke staze. Sarovic je primjer politicara buducnosti i trebalo bi da napokon postane svima jasno da samo sa ovom vrstom pametnih i trezvenih politicara svi mozemo racunati na bolju buducnost i zivjeti zivot dostojan covjeka. Od nacinalizma se ne zivi.
@Karim Baš si glup. Kako ja sad glupoj osobi da objasnim da je glupa, nemoguće. Nemaš ti pojma ko je Šarović. Ti i Šarović ste budućnost, to je jedino istina.
Sve je to u 5 deka! Samo da se zamazu oci medj. zajednici!
Jedina nada za ovu zemlju je da na čelo stranaka dođu umjereni i odmjereni ljudi kakav je Mirko Šarović.
Sarovica postujem samo iz razloga sto covjek zeli da se okrene ekonomiji i sustinskim pitanjima. Sarovic je covjek dogovora i siguran sam da nece raditi na daljem razbijanju drzave.
Možda je Šarović dobar čovjek, kao što to neki tvrde, ali sam jako skeptičan. Ne zaboravite! sds je sprovodila velikosrpsku, ratnu i okupacijsku politiku prema BiH, a stranka pod tim imenom je činila isto i u HR.
HDZ je ustaska stranka i navodno zastitnici Hrvatskih naroda, pa narod Hrvatski bjezi opet.
Sve zavisi od Beograda na koga ce zaigrati u datom momentu!
E moji Bosnjaci jadni ste, toliko podrske lideru stranke(sds) koja je bila na celu najstrasnijih zlocina nad Bosnjacima govori samo o nasoj inteligenciji.
Pa nema gore od munafika - izdajnika na dunjaluku crnom, zaboravili već ko ih je ubijao, protjerivao, silovao itd.
PS. Ma koliko bio "riječit", ako je u sds onda je ČETNIK S DNA KACE I TO ONAJ ZADOJENI KOLJAČ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dodikov uspješan recept je četnikovanje i uvlačenje pc pod skute srbije i rusije te udaljavanje od nato-a i eu i to izgleda pali kod srpskog življa... interesantno vidjeti kako Mirko planira to izvesti. u svakom slučaju nadam se da narod tamo pogleda oko sebe i uvidi da živi u BiH te počne gledati svoje i interese domovine BiH
Pa ko god da dođe na mjesto Milirada, ako se to desi jednom imaće istu taktiku i vodiće istu politiku, četnik ostaje četnik samo što ovaj hoće fotelju a Milorad mu kao neda.
@ko-le-ra tebi je četnikovanje ako neko neće u nato?sa onima koji su te tukli svim i svačim i još uvijek te handre..ti bi ušao u savez?aferim!..a što se tiče eu,pa bošnjaci će to završiti..oni su bolji dio bih....a i željni su nas upm!
Jedan veliki gospodin za 90% ovih političara :)
tesko je pod sator i smisliti nesto jace od… ne moze nam niko nista… Tito dragi, dobro je da nas ne vidis vise, sramota nevidjena
@emoorhood Tito je bio zlotvor i Titova genocidna JNA
Lider genocidne SDS,nasljednik Karadžića!
Ako ne smeta SDAu, sto tebi smeta?
Hodajuci kurton si ti moj mirko