Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno kako stare prdonje na svim stranama huškaju u rat tuđu a ne svoju djecu!
samo ovo: niko od ovih rat nije ni vidio niti ce ako zagusti. Ni oni ni njihova djeca zato pamet u glavu svi.
Posteno. Sta ti misli vlah za stolom, isto ti misli i onaj ispod stola.
Kako rece jedan bivsi srpski ministar " Jesti cemo korenje" ovi njihovi kvazi politicari kao da nikad u zivotu nisu u svijet izasli ili je to genetski. Samo blato i brlog i neznaju se iz toga izcupati.
Ekonomija je najmanji interes svih politicara,pogotovo ovih iz takozvane rs,kad i neki investitor i zaluta u BiH onda se lokalni politicari slikaju sa njim i to pripisuju svojim strankama,nijedan investitor iz dijaspore nije dosao zbog vladajucih smradova.
Sarovic se prepao da mu Mico Micic ne ode u SNsD pa sad kao na strani Dodika . Iako je sarlatan samo takav za vas u rs -u je sve izmislio poltiku. Samo ce mu se ta retorika vratiti kao bumerang . A vas iz opozicije vuce kao malu djecu po slasticarni
Svi Srbi jedinstveni u NSRS, isto kao Skupstina Srpskog Naroda u BiH kada su 9. januara 1992 otvorili Pandorinu kutiju i prakticno zapoceli rat. Nemaju Srbi svog Nermina Niksica i SDP kada Bakir poziva na probosnjacko jedinstvo u Srebrenici, da imamo jedinstvenog probosanskog kandidata, jedinstvenu listu i da srusimo Grujicica. Isto i za Gacko, za Cajnice, za mnoga mjesta. Mogli smo drzati 10 % mjesta u NSRS, ali ne mozemo od SDP-a ciji je cilj razbijanje Bosnjaka
Bošnjaci, ne nasjedajte: MoostarskiRambo je podmetnuti operativni radnik UDBE, KOS-a, BIA-e logistički podržavan iz Beograda, SANU na adresi Knjaza Miloša 39, Beograd.
rezolucija 4296 iz 2019.godine. Ovo je zadnja rezolucija za mandat EUFORa (evropskih vojnih snaga) koje su zamijenile NATO vojne snage još 2004. godine. Od tada NATO i EU su dogovorile sporazum “Berlin plus” po kojem NATO i EU udružuju vojne snage kako bi radile zajedno na održavanju mira u BiH. UN rezolucije Vijeća sigurnosti su osnova za prisustvo NATO-a, a zatim EU kao i OHR-a u BiH, te se stalno donose nove rezolucije o produžetku misija istih.
Stari guslar saran .. a bolesnjaci su ga hvalili vise od najrodjenijih ... Sarovic je mudar lik ... on bi rado da pocijepa BIH ali na svoj nacin i zato je opasniji od mileta, i nkkome od njih ne treba vjerovati ..sve ista bagra ..
Sta bi od onakvog korektnog srbina, fino se stekao po Ferhadiji
Kako ovi odmah suzbiju redove kada treba protiv države.A ti bošnjo glasaj za neke tamo fgr stranke i kojekakve nezavisne i jugonostalgičare.upove,Nopeove vipove.i kojekakve stranke šatro bošnjačke.Zna se koja je bošnjačka stranka ko je za BiH sve ostalo je laž i ide na ruku mrziteljima drzave BiH.
Bojkot proizvoda iz Srbije i RSa pa nek Vucic sisa veslo
i ruskih mada njih i ne znam da ima
hahhaa jest vas dodik napalio 😂 plesete po njegovom scenariju. Sta moze sa ovim postici - nista. Ako zelite Vucica opaliti po usima pocnite bojkotovati srpske proizvode pa cete vidjeti kako ce se usutiti
al kako vas Baja uvijek hladno dobije pred izbore, tacno ispadate amateri za njega.. on predlozi nesto lafo zajednicko za interes RS, i natjera vas da ga podrzite..al bas svaki put pred izbore
Pa Šaroviću porijeklom iz Gacka nisi mogao zavarati bošnjake jer vuk dlaku mjenja a ćud nikad. I ti sa Dodikom i ostalom btatijom još čitate "Načrtanije" https://hr.wikipedia.org/wiki/Na%C4%8Dertanije
Dajte da se pokusuramo više ili mi ili vi, šta imamo nator biti. Ili ćemo imati cjelovitu BiH ili nećemo, dajte da se mobilišemo, žedni smo pravde..