Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovo je dokaz da neki od ministara svojim radom pokazuju da zaslužuju poštovanje, a takav je i Šarović koji je pokazao da je više koncentrisan na stvari i da se nacionalni interes bolje brani na ovaj način kao što je uradio on nego nekakvim deklaracijama", naglasio je Saša Magazinović, poslanik SDP-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH.
E kad bi nam svi politicari bili kao ovaj Sarovic ne bi se odlazilo iz BiH nego bi standard bio na nivou Zapadne Evrope. On radi svoj posao dok se ostali vrte oko nekakvih kobajagi nacionalnih interesa i skupljaju jeftine poene prodajucii maglu.
hahhahaha
Ovaj covjek je jedini normalan ministar u cijeloj BiH
Stvarno je ta Hrvatska otisla u vrazju mater kad su ovako nisko spali da bi kao zastitili domace kupce i proizvodjace. Pored svih subvencija (skoro 50 puta vise nego cijela BiH), njihovi poljoprivrednici nisu u stanju biti konkurentni, makar u regionu. Pitam se, sta bi bilo da nasi poljoprivrednici dobiju upola manje subvencija. Inace, bravo za Sarovica, jos jednom je covjek pokazao da se sve moze urediti bez dizanja tenzija, na korist svima.
Jedan od rijetkih budzetlija koji svoju platu zaradi. Mahom svi qurcu sviraju, cekaju petak da se isfuraju s posla lafo na dzumu idu a nisu dzamije ocima vidjeli.
Šaroviću gdje ti je četnička sds šajkača...stari muljator...baci saku prasine balijama u oci i ovi odma u tran se bace...isto ko kad pičkousti Vojvoda Vučic drzi govore o pomirenju bosnjaka i srba odma balije rezu vene i vjesaju slike njegove po zidovima....bleeee
Bravo bravo bravooooo Sarovicu kakva samarcina hrvatima, mislili su se kurciti svaka cast za drzave koje su stale protiv fasizma iz Hrvatske
Ma ovo je sve mućka rvata i srba... fol ovi nesto zavrsili ...njizde veze....
Pa ćetalju šok terapija je uspjela, cijena vam je 90kn po vrsti voća ili povrća, a ne po kamionu, ali ono što je još bitnije, svijest kod ljudi je sasvim sigurno veća, a ta je da se kupuju Hrvatsko, pošto je očito iz vaseg urlikanja na sanitarne kontrole, da niste sigurni u ispravnost vlastitih proizvoda!!
mars kriminalac
Ako Hrvatska država živi od poljoprivrede i time opravdava svoj potez , valjda su i druge to konačno shvatile ! Ne živi se od MMFa nego životari, a samo vlast od njega živi prinčevski begovski grofovski i kneževski !
pa logicno da ce ih zastit -.-
Мирко, српски син! Велика Србија!
Misliš da se Dodik raduje? SDS-ovac pokazao znanje, a to je opozicija. Valja nje mu sada to umanjiti.
Ovaj sta je upropastio ne mogu ga spasiti ni tri regijona