Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suknu mu ga Sara haha
bih je mala bara puna zaba
Hahhaa e svaka cast neko izbore pratiti mora bili to amerikanci ili rusi boli me kuraccc samo da ih prati
Mile zeli krasti kao i do sada. I misli kako je to srpski nacionalni interes. Ludilo!
Jonathan Soros, je vlasnik privatne agencije za potkupljivanje politicara IFES. Politicari koji podrzavaju IFES su vecinom na platnom spisku tog istog IFES-a
Ovaj sarovic laje a kad ga mile pomazi po glavi onda mase repom
mravojed...
Bla bla i na kraju svi glasaju za
sds je karadžićeva stranka
@mrExxerr Samo da se zna, jer se SDA toliko SDSu upucava da se svi čude. Samo su Pakistanci još draži.
Pobogu Mirko, imas svoj CIK, pa zer ne vjerujes ni njima
@YuppieSDA Pa hebo ga ti, ne mozemo tek tako preskakati gradivo i komsiluk.Iz Tuzle krece a docemo i do Banja Luke!Svi za jednog jedan za sve!Nije ovo zajebancija, druze.U pitanju su mnogi zivoti!Vidimo se uskoro i pripremi oca ti onog, sve ZK izvadke i koliko si platio poreza ;) Nemoj da ti ja moram po papirima ceprkati.Budi hrabar, kao sto si i pricao do sada! Jesen stize dunjo moja!
@FadilSeoskaVaralicaA u banjaluku stizete ko onaj hadzikadic.. 10 komada.. u stroju.. da dodik bude zadovoljan
Tako je
Nas sve treba liječiti, podhitno
@YuppieSDA NE! Mi dolazimo i po jedne i po druge i po trece ;) Tebe ja na bajs i frca frca !prvi ces da stignes, bez obzira sto ima neko preci od tebe...Propaganda je jaca nego uzimanje direktnog MITA! Znamo mi vas, upoznacete vi nas! Jesen stize dunjo moja!