Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH u NATO, pod hitno!
A zbog cega je isao Stevandic . Sa onakom facom i ofarbanom kosom je mogao privuci ove iz Brisela da dodzu u Bih u lov na dovlje svinje. Hehe Dodik ga zato i poveo.
Zivjela Bosna i Hercegovina!!!
Koji si ti četo,gori si od čiće,pas mater!
Eto Bošnjaci iz RSa sada razmislite za koga će te glasati na predsjedničkim izborima
Znao sam da si pakšu kao i ovi tvoji sa kojima trenutno lafo ratuješ. Isto gofno, drugo pakovanje.
Ovaj čovjek je puno opasan!!!!
Šaro...četko stara...; Ti mu ga dođeš ko Čićin potparolll..Dobro , Čića nije odavno živ , al jesu njegovi istomišljenici , pa uključujući i tebe... Eeeeer,..ne može se sa četničkom ideologijom u Eu...Shvati , Šarooo....četko stara...
E cuj budale, neprihvatljivo nam je da provedemo odluke suda? Hitno donijeti odluku da se na predstojecim izborima ne moze kandidovati stranka koja se protivi odlukama vrhovnog suda u ovoj drzavi! Znaci oni ce nastaviti opstrukciju ako im se da vlast? Obecavaju da ce krsiti zakon? Kaze da je nesto "preneseno silom", a svaki put su to dobro naplatili, durili se i kmecali dok im nisu date pare ili povlastice- pa vratite ulaganja, vratite novac koji ste "silom" primili!
Kad budete imali svoj avion javi se, zna se ko se pita
Nije isto lisice
Nikada vi necete biti pozicija.
Kako će biti isto, crni Šaroviću? Tebe OHR baš pripitomio odkako su na tebi primjenjene bonske ovlasti, više ne znaš ni šta pričaš. U RS-u ćeš imati podršku koliku i Fahro na 23%. Daj Bože i toliko.
Ovaj radi za Dodika 100%.Šta mislite koga će sad podržati USA i EU kad ovaj hajvan ovo izjavljuje. Da nije Dodikova pudlica ukurvio bi se do izbora.
Ne dipr Šaroviću. To je ko normalno što je Rusija okupirala Ukrajinu. Da mi je brat rođeni ja ga osuđujem. Ali agresor ne osuđuje agresora. To je normalna pojava kod umno poremećenih Hitlerovaca.
stara narodna ko hoce ukrast, hoce i slagat i obrnuto
Ovi srbi su mi nejsni 113% Zaklinju sa da hoče u EU a ne poštuju EU zakone Ne poštuju presude međunarodnih sudova...ima li to igdje Mogu li se u RS ne šoštovati presude sudovaEto mene osude a ja kažem ne priznajem tu presuduI ništa ama bađ ništa nije prenesen na nivo BIH silomSve je usvojeno u Parlamentu BIH sa entitetskom večinom....I zna se kako se to može vratiiti isto u parlamentu dvotrečinsko večinom,,,
Šarovu neprihvatljivo da se imovina knjiži na državu BiH i da se poštuju odluke sudova...stari genocidaš SDS-ovac iz plejade Karadžić.Mladić,Koljević,Plavšić,Krajišnik...