Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako razumjeti srpsku logiku. Oni neće u NATO samo iz razloga jer ih je NATO bombardovao nepuna tri mjeseca 1999g. Međutim žele da BiH slijedi Srbiju koja je vršila agresiju na BiH pune 4 godine
Izvrše genocid nad Bošnjacima prije 3 decenije i sad hoće da BiH bude vojno neutralna (ranjiva) i čak pozivaju na demilitarizaciju BiH. Haman i vlast i opozicija RS-a žele da pripreme teren za nove pokolje u BiH.
Da ne pričam koliko bi nam ulazak u NATO značio sa ekonomskog aspekta. Znamo svi da niko ne želi uložiti novac u nesigurnu državu a svaka država je ulaskom u NATO postala mnogo sigurnija u očima stranih investitora što je dovelo do procvata ekonomije.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa ako ti se ne sviđa odi ti u Srbiju lagano...
zahvaljujuci toj logici najbolji dio bosne vise ne zivi u bosni nego po svijetu, kako davno napisah, ovdje uskoro nece biti dovoljno pameti da se kifle naprave
I ti polako u Tursku akocemo tako pricati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dinče eo ti koalicionera
Najbolje bi bilo mozda da se integrisemo sa Srbijom i da se zovemo Srbija a stari? Hebem li te u ta usta zvaljava
Cuj,bombardovao ih NATO pa nece u NATO..Njemacku sravnili sa zemljom pa je u NATO-u..Sve lazu,nisu se oni jos odrekli Miloseviceve politike i okupacionih namjera prema BiH.
Šaroviću , u najmanju ruku si kontradiktorna , a i ne poštuješ zakone i odluke svoje države , čiji si donedavno i ministar bio.Naime , šta ima BiH da prati Srbiju ako je kako kažeš Dodo uvodi u Nato. Drugo, BiH ima u okviru zakona o odbrani jasno definiran put i sve drugo je protuzakonito , i da ima pravne države , pojedinci , pa i ti bi trebali snositi konsrkvence...
"Zato sada moramo u NATO po svaku cijenu, na silu ako treba, po cijenu rata. Srbija nama osim ekonomije ne treba uz svo postovanje". Tri pitanja: Hoces ti uzet pusku pa na Banjaluku? Jer ja vise necu. Drugo: Kod nas zivi milion Srba a drzavljani su BiH, sta ako njima treba Srbija? I trece: Ne treba nam Srbija? Pa hiljade Bosnjak radi danas u toj Srbiji, a desetine hijada hrle po vakcine. Ko me mi trebamo ovakvi - to je pitanje
Hebala vas vojska..bespotrebna stvar
"Spakuj dva kofera i slijedi koga hoćeš" - tako se ne obraća nikome. Srbi su, kao i mi, ovdje autohton narod. I u Sarajevu i u BiH. Kako da nas neko postuje, ako mi ne postujemo njih? Nicija ovo nije tapija, vec zajednicka. Ko god misli da je samo njegova - taj gura BiH u nestanak. Moramo uvaziti njihove interese da bi oni uvazili nase. Jel toliko tesko razgovarati? i RS i FBiH su realnost. ZIVIMO.
Ja sam prije imao misljenje da moramo biti neutralni zbog Srba, sada mislim da jedino NATO i EU nama pruza sigurnost. RS je sve sta je mogla blokirala, i igra kako Rusija svira i inace rastura drzavu. Zato sada moramo u NATO po svaku cijenu, na silu ako treba, po cijenu rata. Srbija nama osim ekonomije ne treba uz svo postovanje.
nije losa ideja al haj da kajemo paralelno umjesto prioritetno. ali to je nedovoljno, treba ukinut granice granice izmedju bih i srbije ali i sa crnom gorom i makedonijom. i uvesti jedinstveni pasoš.
pa idi u srbiju i slijedi korake, vas u bosni nema 25 % i jos ste krvavi do laktova od zlocina
Nas put se zna,nato.
Poserem ti se na Srbiju...
ma pričajte vi šta hoćete,to je završena stvar,mi smo u NATU,a vi cvilite samo da bi ste se svom narodu uvalili,a i vi znate da je to pravi put,za dugotrajni mir ;o)
Čije li je ovaj jutros lijekove popio?! Bilo kakvo praćenje Srbije po bilo kojem osnovu je veleizdaja BiH iz niz razloga. Prvi je jer je to u suprotnosti sa zdravom pameti, logikom i važećim Zakonima, drugi je što BiH teži ulasku u EU, a Srbija prema Rusiji, treći razlog je sve ostalo suprotno što je ovaj lik izjavio. Narode, upamet se!
Da Srbija ili bilo ko slijedi nas? Pa Hrvatska je u EU, a Srbija krupnim korcaim ide naprijed, ona je vec Kalifornija za nas. Prosetajte malo iz svoj kuca pa pogledajte. Rat je zavrsen prije skoro 30 godina, a mi i dalje lazemo sebe kako ce RS biti ukinuta i kako ce nas neko hraniti jos 50 godina. Samo relnost i politički dogovori, bez bajki o građanskoj državi i ratovima.