Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarovic iritira vecinu uhljebasa. Totalo odsustvo tema koje zatupljuju i svadjaju gradjane. Samo rad, rad i rad.
Ne bi valjda Hrvati iskoristili svoj povlašćeni medjunarodni status da namerno miniraju suseda koji teži da se priključi nekoj organizaciji?
Ne znam da li je stvarno uspjeh postati dio WTO, kad su sve zemlje svijeta osim 22 koje imaju status posmatraca, clanice istog. Posmatraci su BiH, Etiopija, Srbija, Somalija, Sirija, Butan... i tako.
realno hrvatska bi daj boze igdje izvozila da im nije bosanskog trzista, ne hejtam nikog al ako ce se zajebavat na ovakav nacin samo zatvorit granicu pa da vidim ko ce im kupovat litar obicne vode jane za marku
nema tu granice, sve je to jedno. bar za neke
Kad dotaknete nogom Hrvatsko sveto tlo klekni te i poljubi te ga u znak zahvalnosti hrvatskoj i hrvatskim generalima Ali alija je izjavio ovo nije nas rat
A Tudjman je kazao da rata nece biti i da ce sve dogovoriti s Milosevicem.
@orasje A i dogovorio je, u karadjordjevu, samo sto dogovor nisu uspjeli sprovesti. Elem, ovi nasi skutori su pateticni kad se uhvate hrvatske, kao da su oni nesto ucinili da hrvatska danas bude tamo gdje je, a s hrvatskom imaju zajednicko samo to sto su katolici. Hrvati su za njih gospoda, ovo sto je nas u bosni zapalo bar 50% je najobicniji sljam i oni su naravno najglasniji. Kao i kod ostalih.
Čuj, nemojte nas ljutiti? Haahhahh Što hoš to raspisati feRendum, ko laktašenko?!? Snagu ste mogli samo pokazati uvođenjem kontramjera, promptno, istog dana. Sve sanitarne inspektore pokupiti i na granicu. Iste cijene, ista pravila. Čak bi više ušićarili nego Hrvatska, jer oni više izvoze kod nas, nego mi kod njih. E to bi bio dokaz neke snage i ozbiljnosti. A ne ovako, čekanje da se neko smiluje, apeli, a izvoznici trpe.
ok, necemo vas ljutiti, oprostite nam :))))
Zemlje koje su u fazi pregovaranja za clanstvo, medju kojima smo mi favorit: ACCESSIONS IN PROGRESS Algeria Andorra Azerbaijan Bahamas Belarus Bhutan Bosnia and Herzegovina Comoros Equatorial Guinea Ethiopia Iran Iraq Lebanese Republic Libya Sao Tomé and Principe Serbia Somalia Sudan Syrian Arab Republic Timor-Leste Uzbekistan Wow, koja cast :D
mi, komori i somalija, bare -bare
@Richard Srca Lavljeg Hehehe... ali salu na stranu, super je sto konacno zatvarmo i ovo poglavlje i postajemo clanica WTO-a, pregovaramo Boga oca godina vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad si mlađi, trebaš slušati starijeg
Mi sine nismo favoriti ni za bilo sta
"Mi očekujemo da će Hrvatska povući pravilnik, ili ga revidirati. Oni ne smiju da nas ljute na bilo koji način, moraju da nas poštuju. Pravo rješenje je da napravimo efikasan i brz dogovor", rekao je Šarović.
Eto, i kako da ga normalan covjek ne podrzi kad se bori za sve gradjane. Kad krezubi Miljenko iz Kalinovika shvati da je ovo dobro i za njega svima ce biti bolje. Mi nemamo nista protiv normalnih Srba, ali imamo protiv onih koji zvacu slamu i non stop rovare protiv drzave.
:))
NEMAAAAAAAAAAAAAAA VODEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
samo kontramjere ... više će pogoditi njih nego nas .. svakako 50% HR izvoza ide u BiH
@ziganteli jest 66,4% izvoza je u EU ... ali kad izračunaš pokrivenost uvoza izvozom najbolji partner po Hrvatsku je BiH https://izvoz.gov.hr/o-hrvatskom-izvozu/9