Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 450 000 starih 200 000 demografski podatak da kompletna vlada da ostavku.... Hvala SDA sto mi otjera toliko drugova sjeme vam se zatrlo....
Lupio novinar ili ovaj Šarkić. Po toj racunici svaki drugi stanovnik Sarajeva je preko 65 a dovoljno je da pogledate oko sebe na ulici.
@animus o tome se i radi ako se bas okrenem iz moje srednje škole sigurno je 30% vani iz osnovne ako ne i vise... Ne znam koliko je tebi godina ali okreni se i ti pa skontaj koliko je tvoje raje iz srednje škole vani?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Starijih od 65 u KS ima cca 100 hiljada gradjana. O cemu vi pricate?
maksimalno toliko
a za koji to tip pacijenata su namjenjene phizer vakcine, prvi put cujem
Pa dal je normalno da je cca 50% stanovnika u Sarajevu starije od 65 i/ili hronicno bolesno?! Grad bolesnih?! Ako je tako, nikad necemo docekati imunizaciju mladje i zdrave populacije...
Slažem se da je bitno dobiti bilo koju vakcinu, ali hajte mi molim vas recite gdje čitate upute da su Pfizer (ili bilo koje druge) vakcine namijenjene za određeni tip pacijenata, koji su to pacijenti i koje ste naučne radove/preporuke konsultovali za to?
ma ofirni su...culi da je ta kao najbolja pa ostavili za guzonje
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9538893/Surgeon-Army-veteran-pens-incredible-obituary-death-aged-48.html
Bilo bi lijepo da barem jednom se objavi vijest o tome koliko ce neki drugi grad dobiti vakcina i kako tamo napreduje vakcinacija ili koliko negdje drugo ima zarazenih, onih koji su ozdravili ili su umrli.
klix šumadija portal = mržnja
Pa sta je sa do sada pristiglim Pfizer vakcinama? Kako to da su hiljade istih negdje u vazduhu isparile? Bas se pitam zasto nijedan gradjanin nije njima vakcinisan...
Zna se dobro gdje su Pfizerove vakcine, tj. ko ih je primio.
Daj nam objasni molim te za koga je to samo dobar Fizer
Pretpostavljam za politicare...jer do sada je stigao slican broj Pfizer vakcina kao i Astre ali nijedan gradjanin je ocima nije vidio.
imal vakcina za tuzlanski kanton mrako sarajevska
Mora to malo brze, najmanje 20.000 vakcina prdi po skladištu čekaju lupače pečata da se smiluju
E čuj dom zdravlja sad ima glasnogovornika ... pa ima li kraja uhljebljavanjima .. OMG OMG
Ublehaš
Za one koji nisu shvatili, 200 000 su stariji i hronicni bolesnici zajedno. Imam prijatelja 28 godina, ima astmu i zaveden je pod ovih 200 000
Ovim tempom mi mladji cemo doci na red 2023.