Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon što više ovoga da se dotjera red podrška građanima
srđan mandić parkiro
bolje mu nisu mogli uraditi, svaka čast, a papani su papani
Ovo je praksa na zapadu ako parkiras nepropisno, ko god prodje podere ti auto kljucem, to je ne pisani zakon u civilizovanim zemljama, pa ti parkiraj na trotoar ili prolaz ili zauzmi 3 parking mjesta poprijeko ako volis lakirati auto.
@VolimPxxxx Nigdje nije dozvoljeno pravljenje stete na autu. Samo kazna i pauk.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahhaha
HAHAHAHA neka neka pa neka on parkira gdje netreba pa usput i da pocisti ahhah
+ Da li ima Sarajlija u Sarajevu ??
koliko vidim, automobil je pomaknut od kontejnera za duzinu, prema tome ne onemogucava pristup kontejneru
SVAKA ČAST!!!!
Svaka čast građani
Nije istina! Ovo je auto koje stalno prolazi Dobrinjom i kupi stari papir. Vidjam ga skoro svaki dan. Kakav promašaj Klixa bez prethodne provjere. Ako ništa članak je poučan )
Peugeot za toga i jeste
Svaka čast.Bahatost se tako treba uvijek tretirati
Policija treba da radi svoj posao.
Bravo
koji hajvan parkira pred kontene!! Zamisli prolaze grebu udaraju ti ga na sred puta 🤦
Bravo
Svakome ko parkira kako ne treba (a znaju krkani šta to znači) po fair use osnovi izbušiti sve gume i napraviti par jačih parnica da mu se zamanta kad vidi cifru. To po džepu treba udarati dok ne presuši il se ne dozove.
Balkanca samo po džepu