Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko me sjecanje sluzi, u bivsoj zajednickoj drzavi nije bilo redukcija vode, nije bilo beskucnika, nije bilo gladnih i nije se kopalo po kontejnerima
@akademskigradjanin3 Sjecam se i ja tih vremena, kad je kako kazu ovi danasnji vlastodrzci ustaskocetnickehandzardivizijske ideologije,vladao diktator ,koji je dao besplatno skolovanje, zdravstvo, stanove.....
@Komentator...Jedni su bili za veliku Srbiju, drugi za veliku Hrvatsku, treci za fildzan drzavu. Cetnici ,ustase i handzar divizija.Fasisti su unistili antifasisticku Jugoslaviju,potpomognuti iz nedemokratskih centara u svijetu.
Kakve vlade vi spominjete? U ViKu su isti diletanti koji su nazapošljavani svih ovih godina. Svi znamo da se mreža mora održavati, ali ako daš obavijest da ćeš nešto završiti u određenom roku, a onda to traje 3 puta duže, to je samo i jedino neznanje i nestručnost. Onaj ko zna će ispravno unaprijed procijeniti i reći koliko će radovi trajati, a to i jeste najbitnije, da građani tačno znaju šta ih čeka unaprijed.
Sramota vise.U Pofalicima vode je nestalo preksinoc u 9 sati i dosla je tek juce popodne.I opet je nema od jutros.Ali zato znaju uredno svaki mjesec ispostaviti racun kao da vode ima svaki dan.
Ahah i i jos ovi SDA fekalistanci imaju obraza kritizirati ostale - ja bih se stidio. Kakva prcija od drzave to je neopisivo
Lopovanderi Petrichor i Diplomatic100 nabijaju sebi lajkove. Klix reaguj.
a pekara Manjo smijete li objaviti
@pizza ne talasaj
evo prdim
Zahvalite Dini Konakovicu i njegovoj slavnoj vladi KS.
a kakva je bila predhodna sda vlada
@sani123456789 Zahvali se direktorici ViK-a Azri Muzur ,koja je clanica SDA stranke.
U še'eru nema sta nema, nema vode, nema cistog zraka .. 😁
SDA kadar ili pljačka građane, ili im život zagorčava!
jėbėm ja vama po mamu
Nedo bog da mijenjaju cijelu mrežu...
ČUDI ME DA NEMA BULEVARA DA NAPISE ISTI KOMENTAR PO 1000000 PUT.HEBO ON SEB' MATER :D
Što se čudiš,imate vi barem 20 takvih,copy-paste naučnika,dugačak je spisak da bi ih imenovao...
svi nam se smeju........ :(
Život jednog uhljeba... Otac kuca "uhljebu" na vrata i kaže: Diži se, moras u školu Uhljeb se lijenji i kaže: Neću da idem u školu i evo ti tri razloga zbog kojih neću: 1. ne volim da idem u školu, 2. tamo mi je dosadno i 3. djeca mi se stalno rugaju! Otac mu na to odgovara: Evo tebi tri razloga zasto MORAŠ da ideš u školu: 1. to ti je obaveza, 2. drugog posla ionako nemaš i 3. ti si direktor!