Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bio jučer na Trebeviću. Kad sam izašao iz žičare onesvijestio se
@ZutiGolub ... sarajlije ko ribe na suhom. sat - dva će će otvarati i zatvarati usne na trebeviću i onda opet povratak u zagađenu kasabu i disanje na škrge.
Ovo da je normalna drzava svaki idiot nenormalni koji lozi ugalj bi bio uhapsen iste sekunde
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to Vam je SDA dala za 25 godina vladavine u Kantonu. sve zelene povrsine su prodali dusmanima. eto sad se.gusite i glasajte :)
@FlavorPlus1 ---- samo ti loži ugalj i drva pa onda krivi nekog drugog.
Park Safet Zajko, park Šuma Mojmilo, aleja Ambasadora, park Betanija, park u Ćurčiluku su svi izgrađeni u zadnjih 25 god. A obnovljeni su svi stari, od Zelene transferzale sve to Nahoreva, Barice i Trebević kao i druge gradske zelene površine. Tako da ne prdi i onako je zagušljivo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pobjegnu na nargilu 😂😂
Nemojte ložiti više opanke i gume od dvice golfa potusit ćemo se
Zabrana za ugalj, golf1,2,3 I alfa romeo, da se ne nerviramo
Ima lijeka za smog. Sjedneš fino u auto, i u njemu se zajebaješ satima.
restorani pucaju od posla na planinama
Flavor Plus 1 100 posto si u pravu za Tibrine nebodere. Neka nam kad biramo "Memiće" koji bi i rođenu matar prodali, makar bila i u grobu, a da ne prodaju jedini nam otvor za strujanje zraka u Sarajevu. Nego, zna li iko da li je istina da je stvarni vlasnik Tibre Dodikov sin, i to tamo negdje na Kajmanskom otočju? Recite mi, moli vas da nije istina to što čuh u tramvaju.
Ja bih rampu stavio ovoj gradskoj seljadiji jer jbg kad kazes da si od nekog sela okolo Sarajeva ma nema ti si seljacina,a kao kuje podvijenog repa bjeze iz svojih domova seljackog zraka da udahnu.
UVELI STE ZABRANU UVOZA VOZILA EURO4 A PO DRZAVI SE VOZAJU EURO 0. NISTE VI UVELI DA ZASTITITE GRAĐANE VEC DA ZASTITITE KRAMAR ASA AUTO I NEZNAM KO JE TRECI IZ TKZ RS. CUJ NE MOZES UVESTI NPR. MERCEDES EURO4 20O8 GOD.KOJI CIRKUS OD DRZAVE
Ja mislim.da nema problema sto lozim u pec za centralno plasticne flase kese i stare gume. Dobro grije a jeftinije od plina. Plin poskupio 30% jedva sam ga placo i prije poskupljenja. Ne vjerujem da sam ja uzrok zagađenju, ja te flase operem ne lozim ih prljave.
Bravo,ko ode na Jahorinu ckapi
Zabranit lozenje jebenog cumura,imal imo makar jedno mudo od ovih nasih pichki od politicara
Došli zagaditi i zrak na planinama.
Vidi suncan dan :D
nikad necu razumjet nase ljude, odu na planinu i nabiju se u kafanu
@Dubajic i puse shishu
Pa malo se prošeta, malo sjedne na terasu, popije čaj kahva.
Idiote koji lože svašta kažnjavati, a vlada nek subvencionira plin. Nema drugog uzroka zagađenja
Šta ima vlada subvencionirati, ako ne možeš za 60m2 platiti sebi grijanje na plin onda i ne trebaš biti u Sarajevu. ugalj pod hitno zabraniti, od naredne sezone