Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da uspije svako ko pobjegne odavde. U startu mu je uspjeh to sto je pobjegne, a ostalo je lako
Da me zeni :)
Rodila majka sarajliju svog.. biti sarajlija eeee to je nesto naj naj.. takvih insana nidje na svijetu nejma.. hahaha Hebi ga ja to nikad iskusiti necu jer se nijesam rodio u SA i ssmo zbog toga mlogo sam tuzan.. haha Koji su to bolesnici u pm
Koje je vjere ? :D :D :D
Po načinu na koji klix odabere uspješne ljude da o njima piše opšti zaključak bi bio " da bi postigao nešto bježi iz ove vukojebine". How motivating :)
Ko da je u Bitlsima svir'o...
Napokon klix napisa ispravno Bosanski Srbin
Blago njemu!
Bravo!
Ima,ima nas masallah! Izuzetno mi je drago cuti ovakve divne novosti kad se radi o nasim ljudima.Jedino ovakvi kapaciteti mogu ovu zemlju povesti ka boljitku.
i lepi mića je pržulj. odmah se vidi da su familija,
Imamo li mi kakvih naučnika bem mu? Sve neki stečajni upravnici, likvari, kamatari, MMA borci, karate, boks i sl.
ne seri ustaso