Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika ljudina!
Bravo Ivo , respekt
Svaka mu cast, svi bi trebali darovati krv, vama je to 15 minuta a nekome moze spasiti zivot...
Evo našle se budale da mu broje krvna zrnca (Hrvat, katolik, Srbin, ovo ono...), a njegova krv je sigurno spasila na desetine života. Možda su neki od spasenih po zanimanju brojači krvnih zrnaca, (t)ko zna... Sve u svemu, ljudi ostaju ljudi, brojači pljuju i laju, život ide dalje... Ivane, svaka ti čast, ma koje farbe bio!
Ivane cestitam,duboki naklon mom drugu i prijatelju iz ratni dana,,,
Svaka čast gospodinu! Dabogda uvijek bio dobrog zdravlja, sigurno je ovo jedan izuzetno plemenit čovjek iako ga ne poznajem. Krv je nešto što svako može darovati, a ne košta ga ništa. Nije nikakav strašan čin, osim ako se neko jako boji igle, krvi i općenito to slabo podnosi. Ja evo jedva čekam da prođu još 2 mjeseca pa da mogu ponovno da darujem krv. :)
Komšo Ivek je samo takva ljudina koja se rijetko rađa
Nagrada je extra. Isprintani papir u foliji za fascikle.... Uzas bosanski!!!!
To je jedino što si primjetio? Da si malo inteligentniji i da si pročitao do kraja, možda bi skontao da su mu papir isprintali ove kolege što sa njim daju krav. Ali, pošto si ti ograničeni debil, ne inteligentni, tebi je najsporednija stvar u ovom super humanom tekstu upala u oko. Glupane!
ništa ne kaže "volimo te" i "hvala" kao crno-bijelo isprintana ruža...
darovati krv....nego sta.....spasavamo zivote....svaka cast ljudino
Jedna dobričina RESPECT!
naklon do poda dobri covjece, svaka ti cast!