Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasno, ako je najveca kazna u saobracaju 400 KM, koliko je lik morao prekrsaja napraviti i kako je uspio doci do te cifre bez da ga privedu, kako?
Preko 1200. Nema na čemu.
Pa svaki put kad prodjes ispod kamera na semaforima provjerava ti registraciju. Ako nije registrovan i ako prodjes pored 10 kamera dobijes 10 kazni. Prodji 5x kroz sarajevo u 1 danu dobijes 50 kazni.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Navodno neplacenu kaznu iz 2017. godine, u iznosu od 50km, sud mi je preinacio u dan zatvora ukoliko u roku od 8 dana ne platim istu. Srecom imao sam uplatnicu, kao dokaz uplate, i tu se prica zavrsila. Kako je moguce da lik ima 240 hiljada kazni a da slobodno se krece, jos vozi bez vozacke i neregistrovan auto, ako su mene ganjali za 50km kazne?
onda dodjem ja koji ne mogu registrirat jebeno auto zato sto imam parking kaznu! apsurdistan zivi!
Kad mogu političari...sta te briga
glat
Sudija lopove
Ne do bog da je drva krao, bio bi vec u zatvoru.
Haris Zahiragić samo čeka da pljuje po 3 ci, pa šta je SDA uradila za 25 god osim što je opljačkala državu sa takvim šupačkim uhljebima
Hapsite onda sudiju - sudije!
Nema države bez zakona koji je isti prema svima.
Po 50km dan u bajbuku, pa kad otplati. To je 5600 dana ili malo vise od 15 godina. Nek zaokruze na 15 godina. Poslije pola odsluzenog, ako se fino ponasa moze kuci.
Istina da vozi bez vozačke ali mu zato auto nije registriran
Zato penzionerima i nezaposlenim, ako ne plate režije odmah pljenidbom i sudom prijetite, mamu li vam klošarsku od vrha države do dna
Koji sudija?
Ocekujemo da ga nagrade mjestom u Sudu BiH, kao što su nagradili "prečasnu" Burzićku. :-)
Ime poštenog sudije? 🤮
Dajte mu vozacku i registrujte mu automobil za nagradu, kada ga vec niste kaznili sve ove godine.
A što su inicijali? Da ne saznamo ko ga štiti? Prsumpcija nevinosti je ovdje deplasirana posto su kazne utvrđene na osnovu egzaktno dokazanih prekršaja, što se kaže - uhvaćen na djelu više desetina puta.