Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On prica o nekom ugledu, hahaha :)
@vrlosamtirealan ... a ko je ovaj majmun da nameće sva-trim narodima ko su dobri a ko loši momci. mislim na ruse i usa.
Gledaj ovog alkoholičara, čitav budžet ostavlja u kafanama po Barama
I bas steta Dodik nije otisao kod svjetskih terorista vec kod rusa,sad cete Dodiku odredjivat i sa kimr da se sastaje,treba bolestan dobro biti pa pricati bljuvotine.Dodik vodi potpuno legalnu politikuto sto vam se nesvidja vasa stvar.....
SDA je stub I kicma odbrane BiH I sve dok je SDA bice Dodik i Covic na aparatima. Nedan nam Bog afeiste i communiste iz bh bloka, neznaju ni sta su ni ko su ni kome pripadaju, neznaju ni koje su vjere ni sta slave.
Nek si im kazoooo
NIje lijepo, ali je mudro odigrano. Ucjenili su HDZ sa Aluminijom, SNSD izgubio podršku HDZ-a, SNSD izbačen ANP-om, Dodok sinoć na presu izgleda i priča ko razjaren bik. Šarović mandatar vijeća ministara. Narod će da puši svakako na sve tri strane!
@Zaboravljen a ti aplaudiras iz kakve ludare,bravoooo,kompletna prica sastavljena.
a ko je ovaj majmun da nameće sva-trim narodima ko su dobri a ko loši momci. mislim na ruse i usa.
Moj lopove sta ti tumacis. Ja kad njega vidim ospem se, pa zar ovaj SDA mora kvakve kadrove da ima, moj Bakire koga ti pustas da ti je medju glavnim, a toliko pismenih ljudi i faca ima. Bruka, zato nikad i ne bih glasao za ovkve "strucnjake".
Nesto mi sve mirise na scenarij podjele Njemacke nakon 2. svj. rata na sovjetsku i Zapadne zone. Mozda to za FBiH kao entitet i nije losa stvar s obzirom da bismo mi bili, kao sto i Zlaja jednom prorece, SRNJ, a drugi dio DDR. :)
PEKISAN OKO USTA Asim Sarajlić ????
Vidi NJEŠKE
Ovo je jedan od mutnijih likova iz SDA. A konkurencija je baš jaka...
Eh ko rece...cccc
'bem ti državu u kojoj mediji prenose tvoja mišljenja
Tako je Asime. Dosta je vise ugnjetavanja vecine od strane manjine!
Aj konobar naplati ovo i reci odakle ti diploma.