Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepe sarajke i sarajlije moje, rajo moja neprezaljena, jedva cekam da dodjem i ja#sarajevonajljepsigrade#
@Trollanje sarajki i sarajlija bilo i bice##### mnogo nas osjeca Sarajevo svojim gradom jer to i jeste nas grad##### ne supljiraj
Nedime, nemamo ocem pisat. Uzmitu kameru i izadji na ulicu i naslikaj guzica.
Lijepih moj grad 🌆 ❤❤❤❤❤😁😁😁😄😄
Kajmaka, sira, svega ... u zemlji karijesa ...
Bolje da se okupe da sruse ovu lopovsku vlast..
parking papak!
I muškarcima je vruće al se ne skidaju polugoli na ulicama. Tako da ove rospije sa dubokim dekolteima, suknjicama, šorcevima i haljinicama nek ne traže opravdanja zato što ustvari u sebi gaje kurvu koja samo traži povod da se skine ne bi li se kome na nju digao. Fuj su žene bez morala. Ne dao Bog još da mi takve odgajaju djecu.
ti onda ganjaj muskarce###gayitsokay"
@coconut Odavno sam ja srećno oženjen, i to kraljicom koja svoje tijelo nije skidala pred drugim muškarcima, i koja danas svoje tijelo samo otkriva pred svojim mužem. Ne bih da se uzdižem i hvalim, al eto tražio si da ti kažem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
OVO JE POCELA DIJASPORA DA DOLAZI
ima dobrih treba
Sve su to turisti.
glasam za ovu crnu desno sa seste slike. toliko.
@marcelo05 ma ne znam dok se ne okrene, kakva su vremena dosla moze biti depilirani muskarac
Zar ti ne gledaš samo pokrivene. Vjernik pokrivenu treba kući voditi. A suknjice znamo gdje vode...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Od cega pravite vest. Pa u svakom gradu je identicna situacija. Zamislite ljudi setaju ulicama. Cudo! Barem da se novinar malo potrudio da uslika koje lepo macence.
Auuu guzveeeee
hAhAhAhAhAhAhAhAh I ja sam na slici,ali necu da vam kazem na kojoj :D :D :D
@bespolen Onaj na prvoj slici sto kleci pored harmonike?!
@swanfilter hahahahahahaahahahah ++++++++
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zabacenu mostarsku rupu da dodjes i sasvim slucajno okines 10 puta na aparatu, uhvatices 5 kvalitetnih zena. Da ne pricam o glavnim setalistima. Sta je ovo??U samom jezgru glavnog grada nidje zenska da valja. Razumijem da je nadmorska visina doprinjela tome, ali ovo je bas tuga.
ti na osnovu pet slika si zakljucio kako nema lijepe zene u sarajevu, ubij se postedi nas svoje ogranicenosti
coconut ljepoto, pa nemoj tako iskljuciva bit'..nisam imao namjeru da te pogodim tako jako.Haj' sad, posteno reci, koja si kebara sa slike? Totalno si fulila poentu posta. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)