Komentari (448)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovo je nasa tuzna stvarnost.......necu tvoje pa makar crko........ a sve po ledjima naroda.......
ko ce piti cistu vodu nakon arapskih fekalija ,bolje im je ovako...Svaki dan po malo arapskih govanna da ne pretjeraju ...
@rt_6 naravno da ne odgovara, pomirenje bi znacilo njihov kraj.......kako jedna osoba moze odluciti za narod da li zeli saradjivati i da li zeli "posuditi" "kupiti" vodu iz drugog entiteta.........ja zivim u Brckom, mi na primjer kupujemo struju tamo gdje nam bolju cijenu ponude svejedno da li to bila FBiH ili RS.......bitno je da je ima i da je jeftinija i dobra usluga ko te pita cija je !
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Par godina sam na klix-u i nikada, apsolutno nikada nisam procitao ovako monstruoznu vijest. Neki "ljudi" su odlucili da ugroze svoje gradjane jer ne zele da posluju sa firmom koja je u istom gradu, ali silom prilika eto u drugom entitetu. Ima li goreg poraza za glavni grad i drzavu Bosnu?
Pametan potez premijeru. Što će nam ćafirska voda
Ima vode u Njemackoj, al' hvala na brizi.
glupe sarajlije bi dale cetama priliku da ih potruju. da uspiju sa malo praska ono sto nisu uspjeli sa hiljadama granata.
je premijer ko što nije odma bi smijenio sve u vodovodu i pošlo ih u gorku, ali ne smije se na stranačke kolege to je zabranjeno. a mi ćemo ispaštati mamu im a nešto ko biva rade hej tugo naroda fujjjj
1992-1995 samo toliko
Neće, jer bolje se računa zrak koji protiče ujutro i naveče dok voda ne uđe cijev, nego sama voda. Zato što je više redukcija, iznos na računu za vodu skače.
sjetite se rata i neimanja struje i vode zato pravi svoj vodovod i niposto ne zavisi od njihovog
Sto ne mogu poneke ublehare,da je obrnuta situacija dali bi srbi htjeli uzeti vodu iz Bosnjackog vodovoda,nebi!!!pa makar umrali od zedzi,to se jednostavno zove inat i prkos,a dali je to normalno?naravno da nije ali u takvoj smo zemlji,Bosni prkosnoj od sna
Konakovic samo vidi rijesenje u dizanju cijena usluga. Ne vidi visak uposlenika, neekonomske plate i nekasnjavanje rasipnistva svih uprava u svim komunalnim preduzecima.
Vjerovatno im "ne kapa" koliko hoće. Glupe SDA-ovce
pa logicno. jos samo fali da nas potruju. kao i potoke po sumama u kojima su se krili srebrenicani
E ovo je za nevjerovati, da im smeta pružena komšijska ruka i srpska voda?!
@1Subaras Pa šta mislite da je lako gledati ljude bez vode, bez obzira što smo se juče tukli?!
Neka povuku cjevovod iz Turske.Bliže je,a sad ima ovih kvalitetnih cijevi koje ubacuju sistem. 'ta će Istočo Sarajevo? Nek ljudi zaljevaju bašte.
bliza je i vama Srbija,ta ce Sarajevo hahahahaha
konakovic je gospodin sa Soukbunara i podrzavaju ga Delibasici...a sto li
Treba kupovat Janu vodu ...piti, kuhati i prati guzicu je najbolje Jana vodo...bleeee 1000.000.000 radnih mjesta u sli u Sahari....jopet glasam za SDA...bas nam je dobro......bleeeee🐑🐑🐑