Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba se prokopati cijeli tunel i vratiti u originalno stanje i tek tad ce biti 100% zavrseno do kraja.Bar danas postoji tehnologija i masine za te radove.A sto se tice ratnih profitera,gadi mi se kad pomislim na njih i njihove porodice koje od poslije rata uzivaju u luksuzu,imaju bogatstvo,vile,vozaju Porschee,BMW,a djeca sehida i boraca su ostavljena bez icega,ne mogu se zaposliti od djece dezertera,nemaju rijeseno stambeno pitanje i zato nazalost bjeze vani s kartom u jednom pravcu.
Hamas je kopirao foru,od nas.
Puno prije toga su korišteni tuneli. Vijetnamci su poderali amere u tim tunelima
Bio je "tunel spasa" , ali je bio autoput za stvaranje milionera !
cudi me da medjunarodna zajednica pogotovo evropa i nato nisu zabranile kopanje ovog tunela jer su nametnuli embargo na oruzje bosnjacima da se brane,isto se danas desava u gazi pomazu jaceg,svijet licemjeran skroz!
ništa se do današnjeg dana nije promjenilo !
@Slunto3 nula
PRIKAŽI ODGOVORE (1)