Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevotaxi klošari neviđeni pljuju raju a ovi privatni sve seljaci odakle samo dođu majko moja smrde na znoj,cigare
Nema smrdljivijeg i znojavijeg od sarajevo taksiste
ima... istocno Sarajevo taski :D
Sarajevotaxi, kakav nivo usluge i ponasanja ocekivati od kolektiva sa firaunom na celu !
vozi me neki dan crvenitaxi i toliko se žali pa sto reko ne napustis ima dvoje djece i ženu i kredit šta če ko i svakom, moraju svaki dan donijeti eroviću 100 km ,u suprotnom dobijes otkaz neki momak 25 mu godina opalio ga srčani od sikiracije,baš izrabljivanje još im preko stanice svašta govori da su prljavi da smrde tugo moja a on jadan sav nakav ubijen u pojam
"U skladu s ovim zakonom nasljeđuje se taksioznaka koju smo i prije imali pravo naslijediti" Šta reći, koju poslugu porati
sve go lopov, pa samo kod vrazove napravili štand na šinama razni taksisti, a fol sarajevotaxi protiv divljih taxista dok traju pprotesti.
"Suljagić također navodi da je ovim zakonom predviđeno oduzimanje vozila nelegalnim taksiprijevoznicima, zbog čega vozači iz Republike Srpske i drugih kantona neće više moći ulaziti u KS sa svojim taksi reklamama, nego će ih morati skidati" Kakav je ovo nonsense... po tome ispada da ne bi mogao sjesti u Zenici u taxi i reci vozi me u Sarajevo... na kraju ce taxisti dobiti da se mogu vrtiti u krug od carsije do marijin dvora I to je to..
fala bogu sto ima "zuti taxi" inace oni "sarajevotaxi" su pravi pljackasi kad hocete sa aerodroma u grad
Ne postoji ijekavska varijanta rijeci prevoz. Jednostavno prevoz je prevoz, a "prijevoz" je budalastina.
Pa draga 9gag, ako su Hrvati poblesavili, ne moramo i mi ostali. Oni bi izmislili citavi rjecnik novih rijeci, samo da ne lici na srpski. Otuda rijec "prijevoz". Nema potrebe da izmisljamo rijeci da bi se sto vise razlikovali, kad nas je sudbina dovijeka spojila. By the way, ne vidim ti "filthy mouth" dvojnika u zadnje vrijeme. Izgleda da mu vise nisi interesantna. Hvala na "pomoci".
A taman se bio raspsovao na sve strane. Otkrio je sve svoje duboke seksualne frustracije i javno izrazio zelju da se pojebe sa nekoliko muskaraca na kliksu. To sto je koristio nalog slican tvome i predstavljao se kao zensko, nije bas nekakva kamuflaza. Rekao je ono sto osjeca u dubini svoje duse.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Problem je bio u tome što je resorni ministar svjesno želio da 'pomiješa' taksiste, a s obzirom da nam nije isti princip rada tu bi dolazilo do 'mrtvih glava'. On je time htio da napravi haos. Princip rada nije isti kod samostalnih taksi vozača i privrednih subjekata, jer privredni subjekt radi 24 sata, a samostalni taksi vozač radi sam u svom vozilu, te bi u načinu rada i pružanju usluga najviše ispaštali građani", istaknuo je on. Usvojite onda rotaciju taxi stajališta u trajanju od npr 1 mjesec. Sa ovim rješenjem neće padati mrtve glave, mušterija će biti zadovoljna i svi taxisti će raditi na svim taxi stajalištima. I vuk sit i ovce na broju p.s. ovo jedino neće goditi lopovima koji drže ekskluzivno pravo na određena stajališta ! Racio Has spoken !
Naravno da bih išao jer za mjesec dana opet ide rotacija pa idem na neko treće mijesto. Nećeš provesti čitav život u buća potoku već mejsec dana pa ideš dalje. Tako da svi umoče :) Taxisti (lobisti) ne bi jer nisu kolegijalni, mrze se između sebe i primitivci su jer bi se poubijali. Ovakav rotacioni zakon bi zguzio lobiste u taxi službi.
Nista dok se ne donese zakon da se i udruzenje Sarajevotaxi mora preregistrovati u D.o.o. i placati sve dadzbine drzavi ko i ostale firme. Evo u tekstu se nazivaju privrednim subjektom. Samo u Sarajevu nekakvo udruzenje moze vrsiti uslugu koja se naplacuje ko i sve ostale usluge i ostvaruje profit, a uz miimalne i povlastene obaveze prema drzavi. Zamisli da se pojavi uruzenje Sarajevobus i pocne voziti raju po gradu svako ko ima autobus, na sta bi to licilo...
treba ukinut privatnike, sve nek uzme 3-4 covjeka i fino firma radi sa zaposelnicima po 500 km. To ce sigurno podici nivo ekonomije u sarajevu, kupovna moc ce porasti a drzava ce dijeliti novac sakupljen od firmi.
hajde da je netjko u bih zadovoljan, mašallah...
znaci nema blokada saobracaja?
klosari...nista vise nego klosari... lezihl***vici i gulikozhe...
Na ulicama Sarajeva u nocnim satima svako 3 auto je divlji taksi...... A o Zutom Taxi-u da ne pricam jer im 80% auta nemaju licencu....... nista od ovog dok ne kazne inspekciju otkazima i tuzbama
nista sto nekoliko joja u plavoj koverti ne moze rijesiti :)