Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozes misliti kolika budala moras biti da takvu stvar uradis djetetu sa posebnim potrebama
a kad ih covjek slusa u kaficima kako se hvale...pa nema zenska da im je uslo u auto a da je nisu yebali...
Svakakvih imbecila je danas po gradu...Da Bog sačuva.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sta zna taksista sta je autizam nema kod nas običan puk svijesti o takvim stvarima jednostavno, jedna primitivna sredina
a kad treba strane musterije vozit do dilera ili ih odvesti do njihovih prostitutki onda im nista ne smeta...najveci sljam radi u taxiju...
@Udurex tzv. autoidiotizam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa ako ti, koja si mu mati, nisi u stanju da ga smiris da ne vristi, jer bi to trebala da znas obzirom da zivis sa takvim djetetom citav zivot, ne znam kako bi to onda obicni taksista trebalo da ga smiri? I ko to moze normalno voziti ili raditi bilo sta, dok ti neko konstantno vristi na uho? Ona je odgovorna za ponasanje svog djeteta i ako nije u stanju da ga dovede u red, ne treba ni ulazit u taxi.
@zgembo.adislic tako jednom u liftu u velikom trznom centru, stojim pored zene sa autisticnim djetetom koje je moralo pritisnuti dugmad za sve spratove i sad se ja moram pola sata voziti liftom, zato sto mu mati nije rekla da to ne radi. idi pokretnim stepenicama ako ti se dijete ne zna ponasati u liftu i ako ga nisi naucila, kontrolisi ga jbte nego svi moraju ispastati.
Smrt govnetu
Al pazi joj price, dijete "malo" lupalo po staklu. Vidjam ja takve matere stalno, djete samo sto ne pocne gristi okolo, a mama uvijek kaze - ma samo se igra malo itd. A sto je profesorica nepismena, a vamo taksistu optuzuje za primitivizam, to je posebna prica.
Ti mu rekla imas dijete sa autizmom, on to razumio da se mali voli vozati kolima.
Svaki komentar govori više o osobi koja ga je napisala nego o temi koja se komentariše. Komentari su ogledalo vaše ličnosti i vaše duše.
sarajevski....svesi reko nisam daljeni čito....
Taksisti su inače seljačine. Nije to samo u Sarajevu nego svugdje. Baš velike seljačine.
"Na Vašu preglasnu novokomponovanu glasnu muziku se nisam žalila." Ao izvinite mezzosporan Nada Topćagić iz Vojkovića koju ćete nam ariju večeras pjevati? Mene majka LGBT seku kupala u mleku? "Vam je moje dijete oštetilo auto ili slično, malo je lupilo o prozor Vašeg auta, pa da ga izbacite na vjetru a oblaci se spuštali nisko s prijetnjom još jednog pljuska"
@Hogar Kad nisi imala kitobran što nemaš kišobran? Eto me da ti zapalim kuu i da serem kako sam autistićan. "čekali podobne mušterije" Molim Vas zar u demokratiji postoje podobne mušterije? Budi majka pa se brini o svom djetetu ne prebacauj nama teret odgoja.
Halaši i pakaši vozači SA taksija
Ne čudi me što je jadno dijete vrištalo kad je papak odvrnuo turbo folk. Inače, previše njih se ne obaziru da li nešto putnicima smeta - puše, pričaju na telefon, puštaju glasnu muziku, otvore sve prozore... Nikad nisu naučili da je onaj koji plaća vožnju prioritet.
Avlijaš !
Ne znamo mi sta se je tu stvarno desilo i dali se je ovo uopce desilo. Ipak jedini izvor svih informacija dolazi od jednog facebook posta.
Govedo nepismeno
Treba tog taksistu banovat iz zivota 😠
Bolje se voziti u Gradskom saobracaju. nego kod ovih konja.