Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
placali punu skolarinu za online sistem hahahaha pa ovo samo kod nas ima
A ima profesora jedno jedino predavanje nisu održali
Političari takođe dižu transparente na kojima piše: "Zaboli nas za vas i vaše probleme. Vi ste sirotinja i mi vas gazimo dok možemo. Možete nas jedino revolucijom skinut - do tada ćemo vas gazit i derat kao ovce!"
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Al fakat sta para uzmu na ovoj cvaji za potrebe održavanja Studentskog informacionog sistema (ISSS), haos
nema para za studente ima za parade...stidi se mtel vlado
@SaDrineSelam - ne valja jesti vlastita g***a - izgubis dodir s realnoscu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo na UNSA cijena studiranja kao na nekim privatnim, sramota da se na farmaciji godišnje plaća školarina 3 hiljade, kao da neko toj djeci garantuje posao.
Otkud Elma Slabić u ovom sranju?
Prvo trebaju nsc predstavnika kojeg javnost postuje
30 000 je studenata? 2000 se žali 🤭
I da se.makne Rifet iz kuhinje
Tuga me obuzme kad vidim da Elma ima sliku s Naidom da je ona usla u Vijece. Pala mi je u očima.
Zar je usla?
Ko je nadlezan za sta? Gdje su definisane necije odgovornosti i sankcije za neodgovornost? Ovo pitanje vazi za bilo koju oblast drustvenog uredjenja.
😂😂😂😂😁 Kakav vic!
Melmo je grad kod nas u Swedskoj gdje ja inache ziwim to je poznat grad kao studentenstaad (sundentski grad)
Spus - sda. Od predsjednika pa dalje
Naprijed djeco. Mafija hoće sve da vas otjera na privatne fakultete gdje ih većina i radi. Kad se na državnom fakultetu može plaćat školarina 6000 u koju nije uključeno ništa, može i na privatnom 7000. To je mišljenje koje se želi nametnuti.
Ljencuge i neradnici. Il se uhvati ozbiljno knjige il trazi posla. Jbo vas zahiragic
Studenti kojima je lider haris zahiragic i ne zasluzuju bolje. Crkni stoko
Tesko Vladi kada studenti krenu, sjecate li se 1968.godine 😀
Pasivni studenti, mladi i perspektivni ljudi su dozvolili da spus godinama krade i hara, spus je stvorio zahiragica i vinuo ga u visine, covjek je 10 godina zivio od spusove sise a sada se napokon umrezio i osvaja politicku scenu - to je ta buducnost bosne i hercegovine, a sutra ce ti isti studenti glasati za "svoje" pa idemo jovo na novo, prodavat glasove za 30km ili pola kile kafe