Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molimvas nemojte sadevo praviti odo tunela neki nesporazuma , svese zna , zbog koji interesa ,koje bijo , djeje bijo , koje kopo , koje iso , koje profitiro , svakje imo svojii interesa, jer je bila teska i slozena situacija, licno mislim daje pozitivno odigro ulogu tunela , da lici na tunel i da treba da koristi kao tunel , i da se narod sjeca na vaznost tunela.
tunel su kopali borci Armije BIH, a ne srpski civili
profiterCITAT: ...SA bi palo pored profiterske robe kroz tunel je ulazilo i oruzje... ____ Obogatio si se, pa sada plati extra porez 88% na svu sadasnju imovinu i mirna bosna - trava rosna.
ni jedan pravi vojnik ma sa koje strane bio nije cinioratne zlocine i zlostavljao civile... E haj ti meni prevedi ovu recenicu i dobijes od mene najnoviji BIH rijecnik.
kretenu to su bili ratno sposobni ljudi koji nisu htjeli ratovat kao protiv svog naroda pa su onda umjesto pusaka uzeli krampe osim toga da nije bilo tunela SA bi palo pored profiterske robe kroz tunel je ulazilo i oruzje
vodja radova ti si neki karnas mater ti jebem tebi i onom koji ga je konstruktovo onaj krepali bakir sto vam lovu pokupi ( moze mu se kad ste svi sabani treceg reda) samo misevi kao ti mogu da se nasladjuju tudjom mukom ... ti da si imo muda ( vijerovatno si neki balavac tada bio) otisao bi na otes ili na ilizdu ili pak na vraca ili trnovo pa da vidis pravog boja i da vidis kako su se pravi ( sa obe strane ) borci borili a ne kao ti vas krila po tunelima i matletirala civilno stanovnistvo ... fuj smradovi pogani onu trojicu za stolom bi rokno ko pse posred cela samo da mi se pruzi prilika ... ni jedan pravi vojnik ma sa koje strane bio nije cinioratne zlocine i zlostavljao civile...
kakav tunel.to treba ponovo dici ove sto su ga kopali ,da ga zatrpaju pa da ga onda opet naprave i sve tako
jebes tunel i sjecanja na rat, dajte lovu sabani jedni
Trebalo bi postaviti javnu zahvalnicu gradjanima Sarajeva - Srpskim civilima, koji iskopase taj tunel, dok su ih naoruzani strazari bicevali, pljuvali u tukli. Izginulo ih je kamara za vrijeme kopanja.
hehe, kad prnem u sred tunela, ima da odjekuje glasnije od aviona.
naravno da ce nam "JOPET" (vidi se odakle potice iz same rijeci) trebati. Da bacimo cetnike unutra, i zagrnemo ga.
U TUNELU U SRED MRAKA SIJA ZVJEZDA PEEEEETOKKRAKAAAAA...
JASTA NO SREDITI TUNEL..JOPET CE VAM TREBATI.
Cijaje ideja bila dase tunel napravi , koje iskopo tunel, pa naravno dase zna , e kadase zavrsi grubi radovi molimvas prepustite ostatak , artistima , umjetnicima, slikarima dase iskaze postovanje i dase nagrade bar sa slikama kojisu odigrali bitnu ulogu oko tunela.
Sve sto cini historiju treba da se pomogne kako bi ostalo zapisano i uradjeno u korist novih generacija.Ne smijemo zaboraviti sta nam je taj tunel znacio za nas male gradjane,a ja pozivam gospodu koja se je obogatila na osnovu ovog tunela da pomognu u finansiranju rekonstrukcije ovog objekta.