Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija je odlicna kakvi su nam Zakoni, Tuzilastvo i Pravosudje. Jedini problem jeste sto u MUP u nema covjeka na rukovodecoj poziciji koji je tu postavljen po osnovu znanja i sposobnosti a ne politicke linije pa da smije, moze i bude siguran u odluke koje donese da su ispravne. Rukovodeci kadar je problem jer su tu nestrucna i stranacki podobne osobe
kao i u svakoj instituciji...
Policija je karina jednako kao i sve u drzavi. Neku noc zovem 122 i cekam 5 minuta jer se niko ne javlja.
Jel se ovo zale na 5% poreza na uplate u premieru ?
Milicijo, samo dobro udrite sve koji izadzu na proteste i vlast ce vam sve ispuniti.
Dobar policajac je dobar samo kad je mrtav Neficu odlazi
nece ni jedan u penziju a sve im lose..imaju vece plate od kolega iz RS za 40%
Cevapi kod zelje djaba sta ce im burek!!
svi nam se smeju........ :(
Šibičarska posla!!
odlazeća vlast u KS (sda,sbb) svojim glupostima i nesposobnošću dovodi u pitanje čitav sistem i ugrożava sigurnost građana Sarajeva, treba to znati nagraditi na slijedećim izborima.
Ostvarilo se proročanstvo Top-liste nadrealista. Prosvjedi policije.
Otkaz svima svakako tuku i ispituju đe ne treba, uvijek fula.
Jakih policajaca!!!! Hihohi,kulis burek i njih za2 markice,konvertabilne naravno
dole sda i sbb, neprincipijelne, seljačke, sitne varalice kojima dogovor, data riječ i obećanje ne znače ništa, vladajte još dva mjeseca pa ćemo vas skinuti s vlasti, a onda ste na redu da položite račun, majmunčići zaneseni.
Nisu problem policajci, njih ima dosta koji časno obavljaju posao. Problem su rukovodeće strukture koje stranka postavlja i koji urušavaju ugled policije. Prvo njih rasčistiti pa tek onda krenuti dalje.
kad su policajci ili doktori podrzali nekoga drogog. moju podrsku nemaju
Još dodaj i "prosvjetne radnike", odobre im 20-to časovnu "radnu sedmicu", još smanje granicu za broj učenika koji može "formirati jedan razred" da bi "svi" mogli zadržati posao, a onda na kraju traže i povećanje plaće, pa dokle više.
Kad budete radili svoj posao kako treba, onda će te imati pravo da tražite svoja prava.
Da je pravedan zakon 70% vas ne bi ni bilo u policiji.