Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ublehe nevjerničke! Pitajte b.aliju dubravka čamparu kako se to radi.
Obuka za one "koji rade" , e vala ste dosli na pogresnu adresu , ovi nasi bas i ne rade , samo se vozikaju , stanu tu i tamo uzmu 20-30KM mita da imaju za janjetine i opet vozanje... Svaki dan u gradu pucnajve , neke pregazi nekog, pljacke, tuce itd. , a policiju vidis samo kad kakva delegacija prolazi da su na ulicama....
Cuj oni bi da sprjecavaju terorizam sada a 3000 vehabija po gradu seta... sreca vasa pa nece da izvrsavaju napade iz nekog razloga...
Prevenirajte ne samo asocijalna nego i nemoralna, neetička, i krimogena ponašanja kod političkih predstavnika na svim nivoima. Krenuti od stranaka koje su na vlasti. Ja kao Bošnjak predlažem da se krene od stranke SmraDovA i riđbradog-prvorođenog od milja , samotepajući ''leader u Bošnjaka'' inaće čovjeka koji već 28 godina unosi smutnju među Bošnjake.
Apsurdistan-police-party,ganja nevidljive neprijatelje , a ne " vidi ", svoju drzavu koja je- EU br 1 krim-organizacija,po kradzi drzavne imovine !!!
haj Alija fa je više vojske, stranci "pravdaju" enormno veliki novac koji dobijaju kod nas, kao evo vidiš da se satrasmo od posla.
Treba.
Asocijalno se ponasaju njuske u vlasti. Zasto ih ne hapsite? Zar sluzite da se izivljavate na obicnom narodu. Sram neka Vas bude.
Ko je ubio rahmetli Dženana Memića ?
Student.